Din rörmokare och VVS-jour i Vaxholm

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Letar du efter ett företag inom VVS är Allmänna Rörjouren ditt förstahandsval. Vårt upptagningsområde är hela Storstockholm där vi har flertalet servicebilar rullande dygnet runt. Vi har över 30 år i branschen och våra rörmokare i Vaxholm är mycket kompetenta och löser snabbt och lätt era problem, stora som små. Vi utför alla förekommande VVS-arbeten och servicearbeten dygnet runt. Tveka inte att höra av dig till oss på 08 – 558 03 553 så hjälper vi dig.

Vi kan hjälpa till med bland annat byten eller installationer av pannor, varmvattenberedare och värmepumpar. Vi arbetar främst med CTC, eftersom vi har ett nära samarbete med dem, men även med IVT, NIBE, Thermia, Autoterm och flera andra märken på marknaden. Vi utför även servicearbeten, oljebrännarservice, avloppsrensning samt badrums- och köksrenoveringar. Vi samarbetar även med saneringsjour, spolbilsjour och eljour, vilka alltid finns tillgängliga att assistera våra rörmokare i Vaxholm. Vi utför även stamspolning och lämnar gärna en offert till dig.

Vi kan även hjälpa till att energieffektivisera fastigheter då vi specialiserar oss på beräkning av detta. Vi kan hjälpa till med jobb oavsett storlek i Vaxholmsområdet, dag som natt. Vi har alltid rörmokare tillgängliga som hjälper dig lösa dina VVS-relaterade problem. Kontakta oss via nummer 08 – 558 03 553 så pratar vi om vilket VVS-jobb vi behöver hjälpa till med. Vid vattenläckage ska du stänga ventilen vid vattenmätaren och kontakta oss. Kontakta ditt försäkringsbolag om vattnet har gjort skada.

För hjälp med kommunalt avlopp i Waxholm kontaktar du kundservice för vatten och avlopp på vardagar 08.00–16.00 på telefon 08 – 540 835 41 eller via e-post vaxholm-va@roslagsvatten.se. För slamtömning ring kundservice på 08 – 540 835 39. För vattenavstängning ring Roslagsvatten på 08 – 768 03 14. Har ni översvämning via avloppet ute i gatan men inte ut till tomtgräns, ring Vaxholm kommun dygnet runt på 08 – 540 835 00. Kontakta ditt försäkringsbolag om skada har uppstått. Kontakta räddningstjänsten om du behöver länspumpning.