Stopp i avloppet? Vi löser ditt avloppsstopp

Om du får stopp i ditt avlopp så finns det en del åtgärder som du kan utföra själv för att fixa ditt avloppstopp.

Annars kan vi Hjälpa dig att rensa eller spola ditt avlopp 08-55803553 . Då vi har både egen spolbil som kan högtryckspola ditt avlopp samt att våra montörer har rensmaskin i sina bilar.

Mer om detta kan du hitta under sidan om spolbil

Om du får avloppstopp i köket kan du om du är händig börja med att plocka isär vattenlåset och göra rent detta. Kontrollera när du skruvar isär vattenlåset hur alla delar sitter så att du ej får problem med att skruva ihop vattenlåset igen.
Om det trots detta fortfarande är stopp i avloppet så är det så att du bör kontakta oss. För att få dit en rörmokare som kan maskin rensa eller högtryckspola ditt avlopp för att få bort ditt avloppstopp.

Om du har avloppstoppstopp i Toaletten så kan du försöka fylla en hink full med vatten. Ställ dig sedan på en stol och häll allt vatten högt ifrån ner i wc stolen så kan avloppstoppet eventuellt släppa.
Om detta misslyckas bör du ringa oss så att du får dit en rörmokare som hjälper dig att rensa eller spola ditt avlopp.

Har du avloppstoppp i din brunn i dusch eller under badkaret kan du ta bort silen och göra rent under och så långt du kan komma åt bakom vattenlåset.
Om detta misslyckas bör du ringa oss så att du får dit en rörmokare som hjälper dig att rensa ditt avlopp.

Har du avloppstopp i hela huset så råder vi dig att ringa oss direkt. Då det inte finns så mycket du kan göra själv och avloppet måste maskinrensas eller högtryckspolas för att få bort avloppstoppet.

Att tänka på i samtliga fall! Undvik att hälla i propplösare Kaustiksoda i röret. Då detta mera skadar röret och får sällan ditt avloppstopp att släppa, och kan i värsta fall bilda lutsten som är som betong i röret.
Detta är även starkt frätande både på rör samt våra rörmokares händer. Och med största risk fördyrar dom efterkommande åtgärder vi är tvugna att ta för att ordna erat avloppstopp.

Har du några frågor om avloppstopp eller vill beställa så kan du ringa oss på tel:08 55803553