Jourservice på Saniflo WC-pump och malpump

Vi arbetar med Saniflo wcpump eller andra märken av wcpump Malpump och har Jour 08-55803553.
Om du har fel på någon av dessa modeller nedan så var vänlig ring oss Jour som Dag
Med en Saniflo malpump är det möjligt att installera sanitära utrustningar nästan var som helst till ett minimalt arbete. Det är den idealiska lösningen vid installation av sanitära utrustningar där det saknas traditionellt avlopp i närheten. Installationen är mycket enkel och pumpen fordrar minimal service.
Saniflo
laddahem Produktblad på sortiment.

Nibe Compact Emaljerad Drift & skötsel

SANIFLO Silence maler ner spolmassan från en wc och pumpar iväg avloppsvattnet till befintligt avlopp, även under självfallsnivå. Idealisk för t ex källar- och vindsutrymmen eller andra utrymmen där en extra wc önskas. Enkel installation utan omfattande rörarbeten. SANIFLO Silence passar alla traditionella wc-stolar med P-lås inställd på 6 l/spolning..
saniflo silence

Sanibest Pro är en malpump med hög prestanda som rekommenderas till alla som tänker installera en WC i en hyreslägenhet, ett fritidshus, restauranger eller andra offentliga utrymmen.Enastående bortledningsförmåga � 7 meter vertikalt eller 110 meter horisontellt i rör med diameter på 22 till 32 mm.
Sanibest Pro

SANIPACK är lösningen för vägghängda toaletter. Finfördelningspumpen är endast 146 mm djup och passar därför utmärkt att byggas in i vägg med inspektionslucka. WC-stolen ska vara inställd på min. 6 l/spolning. SANIPACK har 3 inloppsanslutningar för spill- och tappvatten samt en anslutning för vägghängd toalett.
Sanipack

SANISLIM är en specialdesignad finfördelningspump speciellt anpassad för små utrymmen bakom en wc-stol med P-lås. SANISLIM är idealet för ett helt duschrum och där uppfordringshöjder och pumplängder inte är så krävande. Wc-stol med P-lås inställd på min. 6 l/spolning.
Sanislim

SANIPLUS Silence har en extra stor behållarvolym för att klara större mängder avloppsvatten från ett helt badrum med wc, tvättställ, duschkabin etc som används mer frekvent i t ex den stora familjen. SANIPLUS Silence är en ”tyst” malpump för de mest krävande behov i en familj. Wc-stol med P-lås inställd på min. 6 l/spolning.
saniplus silence

SANIPRO Silence är den ”tysta” malpumpen för ett helt duschrum med wc, tvättställ, duschkabin och bidé. Pumpen maler ner spolmassan och leder bort avloppsvattnet till befintligt avlopp. SANIPRO Silence passar alla traditionella wc-stolar med P-lås inställd på min. 6 l/spolning.
Sanipro Silence

SANITOP Silence är en ”tyst” malpump som tar hand om avloppsvattnet från både en wc-stol och ett tvättställ. Spolmassan mals ner och pumpas bort till befintlig avloppsstam, tank, trekammarbrunn eller annan uppsamling av avloppsvatten. Lämplig för installation av en extra wc och tvättställ i hemmiljö. SANITOP Silence passar alla traditionella wc-stolar med P-lås inställd på min. 6 l/spolning.
Sanitop Silence

SANIACCESS 1 maler ner spolmassan från en wc och pumpar iväg avloppsvattnet till befintligt avlopp. Vår nya malpump med easy access – där skärsystem och elektronik är separerat.
Enkel installation utan större ingrepp. SANIACCESS® 1 passar alla traditionella wc-stolar med P-lås. OBS! Inställd på minst 6 l/spolning.
Easy access – till skärsystemet för att enkelt kunna åtgärda stopp och för övrigt underhåll.
Easy access – till elektronikenheten för att underlätta byte av delar.
SaniAccess 1

SANIACCESS 2 en malpump som tar hand om avloppsvattnet från både en wc-stol och ett tvättställ. En malpump med easy access för lättare underhåll.
Enkel installation.
SANIACCESS 2 passar alla traditionella wc-stolar med P-lås. OBS! Inställd på minst 6 l/spolning.
Easy access – till skärsystemet för att enkelt kunna åtgärda stopp och för övrigt underhåll.
Easy access – till elektronikenheten för att underlätta byte av delar.
SaniAccess 2

SANIACCESS 3 en malpump för ett helt duschrum med wc, tvättställ, duschkabin och bidé. Pumpen maler ner spolmassan och leder bort avloppsvattnet till befintligt avlopp.
SANIACCESS 3 passar alla traditionella wc-stolar med P-lås. OBS! Inställd på minst 6 l/spolning.
Easy access – till skärsystemet för att enkelt kunna åtgärda stopp och för övrigt underhåll.
Easy access – till elektronikenheten för att underlätta byte av delar.
SaniAccess 3

Vi utför service på dessa modeller dygnet runt i den mån det går, beroende på vad som hänt samt vilken tidpunkt det är på dygnet Vårat telefon nummer: 08 558 03 553 fax: 08 558 03 552

Vi utför service inom följande kommuner.
Botkyrka kommun
Danderyds kommun
Ekerö kommun
Haninge kommun
Huddinge kommun
Järfälla kommun
Lidingö kommun
Nacka kommun
Norrtälje kommun?
Nykvarns kommun
Nynäshamns kommun
Salems kommun
Sigtuna kommun
Sollentuna kommun
Solna kommun
Stockholm kommun
Sundbyberg kommun
Södertälje kommun
Tyresö kommun
Täby kommun
Upplands Väsby kommun
Upplands-Bro kommun
Vallentuna kommun
Vaxholm kommun
Värmdö kommun
Österåker kommun