Din rörmokare och VVS-jour i Haninge

Ring dygnet runt på 08-558 03553

Allmänna Rörjouren i Haninge är ett företag som arbetar med VVS-vatten, värme och sanitet. Vi har verksamhet inom hela Stor-stockholmsområde. Om du snabbt måste stänga av vattnet till huvudkranen till din bostad ska du kontakta Haninge kommun. Ring kommunjourens kundtjänst för kommunalt dricksvatten och avlopp under dagtid, måndag till fredag 08.00 till 11.30 på telefon 08-606 82 38. Numret gäller i Handen, Jordbro, Västerhaninge, Brandbergen, Vendelsö-Gudö, Vendelsömalm, TungelstaVega, Norrby & Dalarö. Är det inte akut kan du skicka e-post till: vatten@haninge.se

Behöver du akut hjälp av kommunen med vatten eller avlopp under andra tider ska du ringa VA-jouren dygnet runt på 08-741 28 97. Vi har ett samarbete med bland annat eljour, spolbilsjour och saneringsjour som kommer till din hjälp för att assistera vår personal i Haninge. Vid ett larm kan det vara så att de kommer till platsen först. Vi är ständigt beredda på att rycka ut för att hjälpa till och vi har personal och servicebilar igång alla timmar på dygnet i Haninge.

Med över 30 år av arbete i vår bransch kan vi och våra kompetenta rörmokare hjälpa dig bland annat med planerad service av din VVS-anläggning. Vi utför service på varmvattenberedare, värmepannor, värmepumpar med mera men även byten och nyinstallationer. Vårt arbete utförs med flera kända och mindre kända märken som IVT, CTC, NIBE, Thermia, Autoterm och även andra märken. Vi är specialiserade på CTC och är också deras marknadspartner. Vi utför med andra ord alla förekommande servicearbeten inom VVS.

Du är välkommen till oss för planerade åtgärder. Vi utför oljebrännarservice och även badrums- och köksrenoveringar. Om din fastighet behöver en stamspolning så hör av dig till oss, vi är glada att få lämna en offert på det. Vi kan även beräkna din energiåtgång och hur en värmepump kan sänka dina energikostnader. Inget jobb är för litet eller för stort, vi hjälper dig dag som natt. Vårt telefonnummer är 08-558 03 553.