Din rörmokare och VVS-jour i Norrtälje

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren är företaget som jobbar med VVS-service och har anställda rörmokare i Stockholmsområdet. Vi har mycket stor kompetens av VVS och har 30 års erfarenhet.

Vi tar oss an små som stora uppdrag inom rörmokeri och VVS. Vi på Allmänna Rörjouren villl vara det självklara valet när du behöver en rörmokare i Norrtälje.

Det kan gälla allt ifrån tjänster vid en nybyggnation till omedelbar assistans om ett rör har sprungit läck mitt i natten. Vi finns här för dig. Vi finns tillgängliga på telefon alla tider på dygnet och är redo att hjälpa till. Med vår egen spolbil kan vi snabbt hjälpa med stopp i avloppet. Vid behov av stamspolning i en fastighet är det bara att ringa oss för ett prisförslag på nummer 08–55803553.

VVS Jour i Norrtälje

Allmänna Rörjourens erbjudande täcker in det mesta. Vi samarbetar även med eljour, spolbilsjour och saneringsjour som är redo att rycka ut för att möta dina behov.

Vi som jobbar här står redo att hjälpa dig inom allt från pannor och värmepumpar till installation av värmeservice. Vi tar hjälp av kända och pålitliga märken, såsom Thermia, Autoterm och CTC. Det förekommer också samarbeten med andra märken men på grund av att vi är partners med CTC är detta vår huvudsakliga partner. Vi har också möjligheten att hjälpa dig när det kommer till köks- och badrumsrenovering samt rensning av avlopp. Slå oss en signal för att diskutera vad som behöver göras.

Vid behov av att stänga av din huvudkran och vatten inom Norrtälje kommun i de fall som det handlar om kommunens vatten ska du ringa till Veolia Vatten i Norrtälje kommun. De kan nås på telefonnummer 0176-20 85 90. Är det ett brådskande problem det rör sig om är det viktigt att du tar kontakt med kommunjouren. För alla privata frågor som inte faller under kommunens ansvar är du välkommen att höra av dig till oss för assistans.

VVS Norrtälje

För oss är det viktigt att du kan nå oss dygnet runt. Besvär med avlopp uppstår ofta vid oönskade tillfällen och vi vill därför lösa dina problem omedelbart.

I vårt jobb ingår även att hjälpa dig beräkna energibesparing med värmepump samt energieffektivisering. Tack vare att vi har samarbeten med spolbil, saneringsbil och elbil kan vi finnas tillgängliga för dina behov dygnet runt. Stort eller litet jobb spelar ingen roll, vi finns till för alla. Befinner du dig i Stockholm med omnejd är chansen stor att du ser en av våra servicebilar köra runt i staden. Vår telefonlinje är öppen dygnet runt på nummer 08–55803553.