Din rörmokare och VVS-jour i Svinninge

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Om du är på jakt efter en rörmokare i Svinninge har du kommit rätt. Vi har jour dygnet runt alla veckans dagar. Våra VVS-tjänster utförs i hela Storstockholm och vi har lång erfarenhet av dessa arbeten efter flera decennier i branschen. Vi har egen spolbil så oavsett vilket problem du har kommer vi att kunna lösa det åt dig. Vi kan även ge offert på stamspolning för din fastighet.

Experter på värmepumpar

Något vi kan här på Allmänna Rörjouren är energieffektivisering för din värmepump. Vi har ett brett kontaktnät och kan med kort varsel få ihop olika resurser, exempelvis avseende sanering och el, som gör att vi kan ta oss an ett brett spektrum av jobb. Vi är igång 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, så det är bara att höra av sig till oss om du behöver hjälp.

Vi hjälper dig även vid renovering

Om du är mån om att få ditt VVS-arbete gjort på ett riktigt sätt kan det vara bra för dig att veta att vi på Allmänna Rörjouren använder oss av flera kända märken. Bland våra leverantörer finns CTC, IVT, NIBE och Thermia för att nämna några. Är du i renoveringstagen? Kontakta oss för ett kostnadsförslag på VVS-arbeten i samband med ombyggnation kök och badrum så slipper du problem med försäkringsbolagen.