Din rörmokare och VVS-jour i Nynäshamn

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Serviceföretaget Allmänna Rörjouren har flera kunniga rörmokare i hela Storstockholm och Nynäshamn med omnejd. Vi utför arbeten inom VVS och vår kompetenta personal står till ert förfogande 24 timmar om dygnet. Flertalet av våra servicebilar rullar dygnet runt och vi samarbetar dessutom med eljour, spolbilsjour och saneringsjour. Dessa kan snabbt vara på plats för att assistera och hjälpa till och om de hinner fram innan våra rörmokare är på plats kan de påbörja förarbetet.

Allmänna Rörjouren utför i stort sett allt inom VVS – värme, vatten och sanitet. Vår kompetenta och kunniga personal kan erbjuda er hjälp med byten, reparationer, underhåll eller installationer. Vi utför arbeten med flertalet kända märken; CTC, NIBE, Autoterm, IVT och Thermia för att nämna några. Vår närmsta samarbetspartner är märket CTC och vi är partner med specifikt detta märke. Vi utför arbete och service på bland annat värmepannor, värmepumpar, oljebrännare, varmvattenberedare, avloppsrensningar och kök och badrum. Allt inom VVS kort och gott!

Vi är ett VVS-företag med över 30 år i branschen, vilket förstås ger oss både erfarenhet, yrkesstolthet och en stor kunskap om frågor angående VVS. Vi värdesätter våra kunder och att ni ska känna att ni är i trygga händer när ni ringer oss i allehanda frågor rörande VVS. Ingen fråga är för obetydlig eller oväsentlig för oss på Allmänna Rörjouren och inget VVS-arbete är för litet eller för stort – vi tar oss an alla förekommande VVS-problem!

Kontakta oss på Allmänna Rörjouren och låt oss ge dig som kund en snabb, effektiv och kvalitativ service inom allt inom VVS. Är arbetet akut rycker vi ut snabbt för att stå till ditt förfogande. Oavsett vad arbetet innebär, stort eller litet – vi finns för att hjälpa er! Har ni frågor gällande stamspolningar, energieffektiviseringar, service, underhåll, renoveringar eller nyinstallationer inom VVS? Tveka då inte att ringa oss på Allmänna Rörjouren – låt oss gemensamt finna en rörmokare som passar specifikt era behov inom VVS!