Professionell kakelsättare

Planerar du att renovera badrummet eller vill du lägga golvvärme och klinker i hallen? Vi har samarbete med kakel- plattsättare som har våtrumsbehörighet. Ring oss 08-55803553 för att boka ett hembesök eller få en offert.

Kräver duktiga hantverkare

Att sätta kakel är vanligt i många utrymmen, särskilt på platser som kök och badrum. Det ger en slitstark yta som dessutom tål mycket vatten. Kakelsättning är en väldigt svår sak att utföra. Det kräver rätt, fackmannamässiga kunskaper och erfarenhet för att kunna få ett riktigt bra slutresultat. Många andra hantverkare väljer att inte försöka sig på det eftersom det behövs en person som vet precis vad de håller på med. Det krävs ett noggrant underarbete för att få ett hållbart resultat. En kännedom av inte bara material och verktyg, utan även teknik, avgör om det ger ett gott resultat.

Varför ska du anställa en plattsättare?

Generellt sett är det alltid smart att ta in en professionell hantverkare till arbetet för att få det bästa resultatet. Många privatpersoner väljer att utföra kakelsättningen själva och det kan fungera på mindre ytor i deras egna hem, till exempel om du har tid att lära dig under tidens gång och att göra små fel längs vägen. Men önskar du dig ett perfekt utfört arbete från början till slut, utan att behöva oroa dig över hur det kommer att bli, hur länge det kommer hålla, samt om du vill få det klart snabbast möjligt, är det dags att anställa en plattsättare. Via Allmänna Rörjouren kan du beställa plattsättararbeten och vara säker på att vara fullt försäkrad och med fulla garantier på arbete!

Vilka behörigheter behöver en plattsättare?

För att få jobba som yrkesmässig plattsättare behövs ett certifikat, såväl för personen som företaget. Ett behörigt företag är alltid utbildat av Byggkeramikrådet, vilka arbetar med Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, även förkortat som BBV. För att få ett certifikat måste det genomföras en utbildning, både teori och praktik. Både plattsättare och handläggare går på återkurs var femte år. Genom att anlita ett auktoriserat företag kan du som kund lita på att allt arbete som utförs kommer att ske enligt den gällande bygglagstiftningen. Vi på Allmänna Rörjouren har självklart alla behörigheter, vilket gör att du tryggt kan lägga arbetet i våra händer.

Gå gärna in på Kakelspecialisten som är leverantör till våran kakelsättare av material. Där kan du se vad vi kan erbjuda till ditt badrum, kök eller andra rum där du vill sätta kakel eller klinker.

byggkeramikhandboken

Om du vill läsa mer om Kakel och kakelsättning kan du titta i Byggkeramikboken. Där finns alla uppdaterade byggregler och normer.

 

Vårt telefonnummer: 08-55803553 samt faxnummer: 08 558 03 552