Din rörmokare och VVS-jour i Botkyrka och Tumba

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren i Botkyrka är ett serviceföretag inom vatten, värme och sanitet, även kallat VVS. Vi kan med kort varsel ställa upp i akuta situationer. Om det har uppstått ett sådant läge och vattnet till ditt hus måste stängas av före din huvudkran, alltså i det kommunala vattenledningsnätet, ska du kontakta kommunjouren på 08-530 61 00 under kontorstid. Övrig tid ringer du kommunens jourtelefon 08-721 2314. Detta gäller Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Eriksberg, Slagsta, Tullinge, Flemingsberg, Grödinge och Tumba.

Har du dock akuta problem med exempelvis vattenläcka som inte rör det kommunala vattenledningsnätet kontaktar du oss på 08-558 03 553. Vi hos Allmänna Rörjouren är verksamma med kompetenta rörmokare i hela Stockholmsområdet och kan därför komma med kort varsel. Vår jourverksamhet bygger vi på våra kompetenta rörmokare som finns till hands i hela Storstockholmsområdet. Vi har servicebilar som alltid rullar och kan därför komma med kort varsel.

Tack vare samarbete med spolbils-, sanerings- och eljour, vilka snabbt är på plats. Du är naturligtvis även välkommen att höra av dig i situationer som inte är akuta utan istället gäller planerat underhåll eller utbyte av någon del av din VVS-installation. Vi arbetar bland annat med värmepannor, värmepumpar, varmvattenberedare och både byten och nya installationer. Vi för samarbete med kända märken som Thermia, NIBE, CTC, IVT och Autoterm samt andra märken som förekommer på marknaden. Vi är specialister på CTC då vi är deras partner.

Med 30 års erfarenhet av denna bransch kan du känna dig trygg med att ta hjälp av oss med ditt uppdrag. Vi utför oljebrännarservice, badrums- och köksrenoveringar samt avloppsrensningar. Behöver din fastighet stamspolning, hör av dig så lämnar vi offert. Vi är även specialiserade på att beräkna energieffektivisering av din fastighet. Stort som litet jobb, dag som natt så kommer vi. Kontakta oss så får vi prata om hur vi kan hjälpa till med inom VVS i Botkyrka. Vårt telefonnummer är 08-558 03553.