Din rörmokare och VVS-jour i Tyresö

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Vi på Allmänna Rörjouren är ett företag med fokus på service inom vatten, värme och sanitet, även kallat VVS. Vi arbetar över hela Storstockholm men har vårt kontor och verkstad i Tyresö. Vi har dygnet runt-jour om du behöver akut hjälp med vatten eller avlopp i din fastighet. Är felet på kommunens vatten eller avloppsnät ska du kontakta Tyresö kommun på telefon 08-578 291 00 under kontorstid, övrig tid 08-798 44 44. Behöver du slamtömning ringer du deras jour direkt 070-525 40 41.

Våra servicebilar rullar dygnet runt så tveka inte på att ringa om du har en akut situation i din fastighet. Vi utför service på värmepannor, beredare för varmvatten och värmepumpar, både akut och planerat underhåll. Vi tar oss gärna an både nyinstallationer och byten av VVS-anläggningar. De märken vi jobbar med är bland annat CTC, IVT, NIBE och Thermia samt Autoterm. Vi arbetar gärna med CTC, då vi specialiserat oss på det märket och dessutom är deras marknadspartners.

Utöver planerad oljebrännarservice hjälper vi gärna till med köks- och badrumsrenoveringar och vid behov även avloppsrensning. Har din fastighet behov av stamspolning lämnar vi gärna en offert på en sådan. För att erbjuda kompetens inom alla områden vid akuta situationer har vi ett samarbete med både eljour, spoljour och saneringsjour för att du ska få bästa möjliga hjälp. Vi har kompetenta rörmokare i servicebilar som rullar i hela Storstockholm dygnet runt. Tveka inte med att höra av dig!

Vi har funnits i branschen i över 30 år så du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss med dina behov inom VVS. Förutom jourverksamhet hjälper vi även gärna till med åtgärder som inte är akuta. Vi är bland annat specialiserade när det kommer till att beräkna energiåtgång i din fastighet och kan bedöma hur energieffektiv din fastighet kan bli med hjälp av värmepumpar. Du är välkommen att höra av dig till oss på 08-558 03 553.