Rörmokare och VVS jour i Österåker & Åkersberga

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Rörmokare och VVS jour i Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjouren erbjuder högkvalitativa tjänster inom VVS. Du kan nyttja statens ROT-avdrag när du beställer arbeten från oss. Vi berättar gärna mer om hur.

Stopp i avloppet, vattenläcka eller strul med värmepumpen? Eller gäller det en nyinstallation? Oavsett vad VVS-problemet är eller består av löser vi på Rörmokare och VVS jour i Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjouren dina problem! Vi har möjlighet att snabbt kunna rycka ut med vår egen spolbil för att åtgärda ditt avloppsstopp. Vi kan även inspektera rören med kamera.

VVS Rörmokare rörjour  Åkersberga

Allmänna Rörjouren Servicebil

Rörmokare som utför VVS i Åkersberga

Behöver du en Rörmokare och VVS jour i Österåker & Åkersberga? Vi har rörmokare som står beredda att rycka ut oavsett tid på dygnet i Storstockholm och Österåker med omnejd. Våra bilar med kompetenta rörmokare finns utspridda i ditt närområde och tillika arbetsområde för oss! Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjours arbetsområde inkluderar följande: Åkersberga, Skärgårdsstad, Svinninge, Rydbo, Solberga, Täljö, Hagbyhöjden, Stava, Norrö och Bammarboda. Välkommen att kontakta oss redan idag för att få hjälp direkt av en rörmokare eller begär en offert.

Vid akut översvämning och vattenläckage i VA-systemet ska du genast stänga ventilen närmast anslutningen till vattenmätaren. Om en vattenskada redan har uppstått och skett, var noga med att dokumentera skadan och kontakta ditt försäkringsbolag omgående eller så fort som möjligt.

Avstägning av vatten före huvudkran av kommunen

För avstängning av VA via Roslagsvatten ring 08–54083533. Om översvämning av avlopp som gått ut på gator eller torg har skett behövs Österåker Kommun kontaktas. Detta görs dygnet runt på 08–54083500. Observera att det inte gäller avlopp ut till tomtgräns. Annars hör du av dig till Rörmokare och VVS jour i Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjouren

VVS Rörmokare rörjour Åkersberga

VVS Rörmokare rörjour  Åkersberga

Allmänna Rörjorens montör undersöker varmvattenberedare

Rörmokare och VVS jour i Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjouren har öppet  dygnet runt och en mycket kompetent personalstyrka av rörmokare. Rörmokare och VVS jour i Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjouren arbetar med värmepumpar, värmepannor, installationer och byten och jobbar med märken som Autoterm, IVT, CTC, NIBE, Thermia och andra märken. Vi är CTC-partner och jobbar företrädesvis med detta. Som komplement till allta annat vi arbetar med så arbetar vi dessutom med  badrums- och köksrenoveringar, avloppsspolningar, stamspolningar, inspektioner och avloppsrensningar i hela Österåker. Behöver ni beräkna energieffektiviseringar av olika värmepumpar eller stamspolning av fastighet? Vi ger er en kostnadsfri offert och gör det åt er!

Rörmokare och VVS jour i Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjouren har funnits i VVS-branschen i över 40 år. Detta har gett oss och vår personal stor erfarenhet, kunskap och professionalitet inom alla förekommande VVS-arbeten. Behöver ni ett litet eller stort VVS-arbete? Oavsett vilket kan vi garanterat finna en rörmokare efter just era behov! Vårt samarbete med eljour, spolbilsjour och saneringsjour innebär att de ibland kan vara först på plats för att assistera våra rörmokare. Ring oss och diskutera vad ni behöver hjälp med på telefonnummer: 08–55803553.

För dig som är utbildad rörmokare och har körkort finns det nu goda förtjänstmöjligheter då vi söker extrapersonal under kvällar och helger. Skicka din ansökan till info@rorjour.se.