Allmänna Rörjouren – VVS och rörmokare med rörjour i Huddinge

Rörmokare och VVS-Specialist samt jour i Huddinge

Rörmokare och VVS-Specialist i Huddinge. Hos Allmänna Rörjouren är det serviceorienterade företaget inom VVS med rörmokare som jobbar i Huddinge med omnejd. Med över 40 år av branscherfarenhet har vi stor kompetens inom VVS. Med en dygnet runt-service kan du alltid nå oss och få hjälp med all förekommande service inom VVS. Vi har även en egen spolbil om du skulle behöva hjälp med stopp i avloppet. Skulle din fastighet behöva en stamspolning kan du enkelt begära en offert hos oss.

Allmänna Rörjouren vvs och rörmokare i huddinge jourbil

Allmänna Rörjouren Servicebil

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Våra tjänster

Allmänna Rörjouren kan hjälpa och bistå dig som bor i Huddinge, VVS med rörmokare som arbetar i Huddinge, med bland annat värmepumpar och , varmvattenberedare, pannor och byten/installation samt värmeservice. Våra montörer servar  kända märken såsom NIBE, CTC, IVT, Thermia samt Autoterm. Vi jobbar också med andra förekommande märken på marknaden men vi är en CTC partner så det är det märket vi jobbar mest med. Vi utför även renoveringar av kök och badrum och erbjuder också avloppsrensning Spolning av avlopp och  inspektion av avlopp med fiberoptisk kamera. Allmänna Rörjouren utför även ledningslokalisering. Allt detta kan du snabbt och enkelt ordna med ett telefonsamtal till oss på tel 08-55803553.

Rörjour Akuta åtgärder

Vi har väldigt lång erfarenhet av rörjour i Huddinge, som sträcker sig bakåt ända till mitten av 80 talet. Vi jobbar dygnet runt veckans alla dagar 24 timmar om dygnet. Om nånting händer. så rycker vi ut snabbt för att åtgärda ditt problem. om det så är läckage problem med din värmeanläggning. Eller stopp i ditt avlopp. På icke ordinarie arbetstid även kallat jourtid. Så utför vi dom åtgärder som behövs för att återsälla funktionen i din anläggning på bästa möjliga sätt. Ibland kan detta medföra provisoriska åtgärder. Då det inte alla gånger går att åtgärda felen direkt i din anläggning alla tider på dygnet. Då återkommer vi naturligtvis vid senare tillfälle på ordinarie arbetstid. Och åtgärdar felet permanent när det är möjligt. Dock gör vi allt i vår makt så att du ska slippa stå utan värme, varmvatten eller vatten i ditt hus i huddinge.

Varmvattenberedare samt Värmepumpar & Pannor.

Vi har lång erfarenhet av pannor värmepumpar samt varmvattenberedare. Ibland mår din värmepump kanske inte riktigt bra. Vi kan då rycka ut och felsöka vad som är fel dygnet runt då vi har rörjour i Huddinge med omnejd. Men även verksamhet på ordinarie arbetstid. Om din varmvattenberedare ej värmer. Eller om den läcker vatten. Så kan vi som experter på området bistå dig. Och utföra dom åtgärder som behövs för att återställa ditt varmvatten och värme. Om din Panna eller värmepump larmar eller ej fungerar. Så kan vi undersöka vad som är fel och åtgärda detta.

Allmänna Rörjouren vvs och rörmokare i Huddinge Arbete med varmvattenberedare

Allmänna Rörjorens montör undersöker varmvattenberedare.

Om du akut behöver stänga av vattnet före dina huvudkranar om dom ej fungerar.

Skulle du akut behöva stänga av vattnet innan din huvudkran i Huddinge ringer du Kommunjouren hos Stockholm Vatten via deras växel på telefonnummer 08-522 120 00. Detta gäller dagtid. Vid övriga tider ringer du jouravdelningen på telefonnummer 08-454 25 70 (SOS Alarm). Detta gäller även om du bor i följande kommundelar: Skogås, Trångsund, Snättringe, Stuvsta, Fullersta, Sjödalen, Flemingsberg, Segeltorp och Vårby. Allt annat inom VVS som inte berörs av ovan hjälper vi på Allmänna Rörjouren dig, av våran rörmokare och VVS-Specialist i Huddinge. Ring oss då på 08-55803553

Stockholm vatten stänger av  vatten i gatan

Avstängning vatten i gatan

Beräkning av energiefektiviserande åtgärder

Vi på Allmänna Rörjouren kan även hjälpa dig att beräkna energieffektivisering och energibesparing med värmepump. Innan du anlitar våra rörmokare som jobbar i Huddinge med VVS. Så gör vi alltid en ny beräkning i kalkylprogram. För att du ska kunna få den mest energisnåla lösningen av värmepump. Samt att få lång livslängd på din värmepump.

Allmänna Rörjouren vvs och rörmokare i Huddinge Beräkning av värmepump

beräknaning av din värmepump

Vi samarbetar med andra företag för en komplett helhetslösning.

Vi samarbetar även med saneringsjour, eljour  som assisterar våra rörmokare och spolbilar vid utryckning. Litet som stort jobb, dygnet runt, så kan Allmänna Rörjouren hjälpa dig med allt inom VVS och rörmokeri. Våra servicebilar rullar dygnet runt i Huddinge och omnejd vilket betyder att du snabbt och enkelt kan få hjälpen du behöver. Ring oss gärna på 08–55803553 så diskuterar vi hur vi kan bistå dig.

Vi har egen spolbil som utför avloppsrensning och  åtgärdar avloppstopp

Våran egen spolbil är mycket kraftfull. Och klarar av dom flesta förekommande avloppstopp i din fastighet. Huddinge har ett fastighetsbestånd som vi ofta får åka till. Där vi får åtgärda olika typer av avloppstopp relativt ofta. Och våran proffesionella rörmokare och VVS-Specialist i Huddinge som kör spolbilen. Som ser till  inte bara till att ta bort ditt avloppstopp. Dom ser även till att städa, många gånger efter sig när dom varit på plats. Vilket i många fall inte är så vanligt. Eller nånting som kunderna förväntar sig. Vi får ofta beröm av kunder. För våra montörer som gör positiva saker som kunden inte förväntat sig av en genomsnittlig rörmokare.

Allmänna Rörjouren vvs och rörmokare i Huddinge Allmänna Rörjouren spolbil

Allmänna Rörjouren Spolbil

Filmning av avlopp i ditt hus av rörmokare och VVS-Specialist i Huddinge

Med våran fiberoptik kamera. Så kan vi göra en kontroll av ditt avlopp i Huddinge. Och på detta sätt få reda på vad det är som orsakar återkommande stopp. Det är relativt vanligt att det blir stopp i avlopp flertal gånger när avloppet blir gammalt och uppfyller en viss ålder. Då avloppet kan spricka aller åka isär som exempel. Vilket då kan klargöras med en rörinspektion med fiberoptik kamera.

Allmänna Rörjouren Kamera inspektion av avlopp

Kamera inspektion av avlopp

Lokalisering av rör samt elledningar av rörmokare och VVS-Specialist i Huddinge

Vi har en tjänst som är unik. Som du som bor i huddinge kommun kan ta del av. Vi kan lokalisera var och på vilket djup avloppsledningar vattenledningar och elledningar går. Detta är väldigt användbart då man behöver hitta en odokumenterad ledning av någon anledning. Vid grävning för att byta ut en huvudledning. Kan en lednings lokalisering spara stora belopp. Då dom som gräver många gånger annars får leta efter ledningen med grävskopan. Vilket då kan leda till onödig grävning. Samt att det kan orsaka stora kostnader i onödan.

Allmänna Rörjouren Lokalisering av din ledning

Lokalisering av din ledning

Rot avdrag för jobb utfört av rörmokare och VVS-Specialist i Huddinge

När arbete utförts av rörmokare och VVS-Specialist i Huddinge. Så kan du som boende i Huddinge naturligtvis få ROT avdrag för arbetskostnaden. I dagsläget så ger skatteverket 30% av arbetskostnaden på dom förkommande jobb som dom godkänt för ROT. Från och med 2024-07-01 har skatteverket även höjt gränsen på ROT till 75000 Kronor per år och person.

Allmänna Rörjouren vvs och rörmokare i Huddinge Rotavdrag dras direkt på fakturan.

Rotavdrag 30% av arbetskostnad.