Din rörmokare och VVS-jour i Vallentuna

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren är ditt företag som servar inom VVS och finns i hela Stor-stockholm. Vi har ett av våra utgångslägen i Vallentuna där vi har både rörmokare och VVS-jour. Dygnet runt finns våra erfarna och kompetenta rörmokare till hands för jourarbeten och vi nås på telefonnummer 08–558 03 553. Vi har ett flertal servicebilar som arbetar dygnets alla timmar i Stockholm och orter runt omkring. Behöver du avstängning av vattnet före mätaren ringer du Roslagsvatten på telefon 08-54083544 eller på journummer 08–7680313.

Vi har rörmokare med bred kompetens i Vallentuna och arbetar med varmvattenberedare, panna, både byten och installation av värmepumpar samt annan värmeservice. Vi har också erfarenhet av en stor mängd olika märken, såsom CTC, NIBE, IVT, Thermia, Autoterm och andra förekommande märken på marknaden. Främst arbetar vi dock med CTC som vi är partner med. Vi hjälper även till med oljebrännarservice, köks- och badrumsrenoveringar och avloppsrensningar. Vi hjälper dig som bor i Vallentuna med allt förekommande servicearbete inom VVS-branschen.

Om du behöver hjälp med stamspolning i din fastighet kan vi hjälpa dig även med detta. Vi är även specialiserade på att göra beräkningar på hur du skulle kunna energieffektivisera din fastighet med värmepump i Vallentuna. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för att få en offert på vad arbetet skulle kosta. Vi utför både stora och små jobb i Vallentuna och inget jobb är för stort eller för litet att utföra för våra erfarna rörmokare.

Med mer än 30 års branscherfarenhet och har samlat på oss en bred kompetens med mycket erfarenhet. Tveka inte på att kontakta oss när du är i behov av VVS-arbeten i Vallentunaområdet, vi finns tillgängliga dag som natt. Vi har samarbete med spolbilsjour, eljour och saneringsjour som snabbt åker ut och assisterar våra rörmokare när de behöver hjälp, alternativt åker de ut till dig före oss. Ring oss för att diskutera hur vi bäst kan hjälpa dig. Vi nås på telefon 08-558 03 553.