Din rörmokare och VVS-jour i Vega

Ring dygnet runt på 08-558 03553

Letar du efter en rörmokare i Vega? Då är Allmänna Rörjouren företaget för dig. Vi erbjuder VVS-relaterade tjänster på jour dygnet runt i Vega och i övriga Stockholmsområdet. Vi har mer än 30 års erfarenhet i branschen och en hög kompetens inom VVS. Allmänna Rörjouren erbjuder service dygnet runt för att du alltid ska kunna få tag på oss. Du når oss dygnet runt på telefonnummer 08-558 03 553.

Allmänna Rörjouren assisterar dig i Vega

Vi på Allmänna Rörjouren assisterar dig bland annat med pannor, varmvattenberedare, värmepumpar och byten eller installation av värmeservice. Om du råkar ut för stopp i avloppet använder vi vår egen spolbil som vi har till förfogande. För dig som har en fastighet och är i behov av stamspolning kan du begära en offert av oss, så ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa dig. Vi utför akutjobb och planerade åtgärder såsom kök- och badrumsrenoveringar, rörinspektion och diverse VVS-jobb.

Kontakta oss på telefonnummer 08-55803553

Allmänna Rörjouren kan även assistera dig med energieffektivisering och energibesparing. Dessutom erbjuder vi tjänster vid renovering i kök eller badrum och även avloppsrening och oljebrännarservice. Vi på Allmänna Rörjouren hjälper dig i Vega med all förekommande service inom VVS-området. Våra servicebilar är i drift dygnet runt, och vårt mål är att att så snabbt som möjlighet ge dig den hjälp du behöver. Ring oss på nummer 08-55803553 så hjälper vi dig.