Din rörmokare och VVS-jour i Handen

Ring dygnet runt på 08-558 03553

Är ditt behov av en rörmokare stort? Då kan du kontakta din rörmokare och VVS-jour i Handen, Allmänna Rörjouren. Vi har mer än 30 års erfarenhet inom branschen och kan det mesta inom området. Vi har öppet dygnet runt, och våra kunder kan nå oss tidig morgon likaväl som sent på natten, vilket skapar en trygghet för dig eftersom du givetvis aldrig kan planera när du behöver en rörmokare.

Mer än bara rör

Hos din rörmokare och VVS-jour i Handen får du hjälp med mer än bara rör och avlopp. Vi hjälper dig med värme och energi också. Att välja rätt panna och värmesystem till ditt hus kan vara en krånglig uppgift att utföra själv, kontakta oss i stället. Vi är kunniga inom värme- och vattensystem, och ser till att du har bra och rätt utrustning till ditt hus.

Vikten av rätt värmesystem

Det gäller att ha rätt värmesystem till ditt hus, har du inte det kan värmen och elektriciteten kosta mer än vad den borde. Att veta vad som är rätt är inte alltid det lättaste och därför står vi på Allmänna Rörjouren alltid redo att hjälpa till för dig som bor i Handen. Du kan spara pengar med rätt värmepump, och vi assisterar dig med byten och installering av samtliga värmekällor. Vi samarbetar med CTC men installerar värmepumpar och varmvattenberedare från de flesta stora märkena såsom IVT, NIBE, Thermia & Autotherm.