Rörinspektion och filmning av avlopp Allmänna Rörjouren

Allmänna Rörjouren hjälper dig att utföra rörinspektion av ditt avlopp.
Vi arbetar med VVS tjänster och har rörmokare i hela Stockholm. En av våra tjänster är rörinspektion och filmning av avlopp.

Vi sysslar med filmning / Inspektion av avlopp.

Ring oss på 08-55803553.

Kameran är ett enkelt och bra redskap när det kommer till inspektioner av rör. Den kan se över hela avloppet och ge en bra uppfattning om dess totala tillstånd. Tack vare att kameran kan lokalisera exakt vart problemet ligger sparar det tid med att åtgärda problemet och den billigaste lösningen kan göras. Våran kamera från Ridgid klarar att komma ner i de flesta ledningar och ge oss en bild utav skicket även långt ner i avloppet.

Våran kamera från Ridgid klarar rör upp till 200 mm och 61 meter. Kameran är självjusterande så den alltid ligger åt rätt håll i röret när den filmar.

Vilket ger bättre överblick att se hur avloppet ser ut.

Vi kan sammanställa en rapport på plats med film och bild som vi överlämnar på en USB sticka till kund på plats.

Vi kan även med en sökmetod där vi radiopejlar kamerahuvudet. Lokalisera exakt plats för skada eller det som skapar problem i avloppet. Sidan som beskriver det närmare, hittar du här

Varför borde du göra en rörinspektion?

Det finns totalt tre anledningar till att vilja göra en inspektion av sina avlopp. Det kan handla om ett akut problem när det är totalt stopp eller något har gått sönder. Det kan vara i ett förebyggande syfte för att se över om något behöver bytas ut innan det blir ett större problem. Vid renoveringar är det även bra att göra en inspektion för att kunna kartlägga hur rörsystemet ser ut och kunna planera bättre. Filmning av ert avlopp kan alltså vara en bra och effektiv metod för att kunna avgöra vad som är fel eller om något otillbörligt spolats ner i avloppet. Man kan med kameran avgöra hur man enklast och billigast bör lösa problemet.

Rörinspektion vid köp av fastigheter

Det är en väldigt bra idé att göra en inspektion av avloppet vid ett köp av fastigheter. Många glömmer att se över avloppet vid ett köp och då kan det tillkomma stora och oväntade problem senare. Skulle oförväntade problem dyka upp kan ni ringa oss på Allmänna Rörjouren, vi har jour året runt.

Det finns många fel och brister som kan gömma sig och kräver en professionell och kunnig för att upptäckas. Skulle det vara riktigt illa kan avloppen vara i ett dåligt skick och behövas bytas ut. Det blir en dyr renovering som påverkar värdet på fastigheten.

Se över avloppen regelbundet

Precis som en person bör gå på en regelbunden hälsokontroll, bör avloppen göra samma sak. Genom att hänföra en regelbunden avloppsinspektion är det lättare att upptäcka fel innan de har blivit ett problem. Därför är det bra att ha för vana att se över avloppet emellanåt. Avloppet ska hålla för mycket och utstå allt från fett, vatten och skadedjur. Därför är det inte ovanligt att rör behöver en reparation ibland och med en avloppsinspektion upptäcks det behovet i god tid.

Om du har fel som ej berör läckage före mätare eller stopp i gatan? Ring oss på Allmänna Rörjouren. Vi utför alla typer av rörmokare, VVS-jobb samt har vi jour varje dag. Vårt telefonnummer: 08 558 03553 samt faxnummer: 08 558 03 552.