Din rörmokare och VVS-jour i Tungelsta

Ring dygnet runt på 08-558 03553

Är du i akut behov av en rörmokare och behöver hjälp i Tungelsta är du välkommen att kontakta oss på Allmänna Rörjouren. Med våra mer än 30 år i branschen finns vi till för dig och utför arbeten i Tungelstaområdet, men även i hela Stockholm med omnejd. Vi har jourbilar som rullar dygnet runt och som kan komma till dig då du behöver hjälp utanför kontorstid.

Vi utför även planerad service

Vi hjälper dig gärna även då det inte är så akut. Kanske behöver du råd och tips kring värmepannor, varmvattenberedare och värmepumpar? Vi utför byten, installation samt service på kända märken så som CTC, Thermia, Nibe, IVT och Autotherm. Vi jobbar även med andra märken, men som partners med CTC kan vi verkligen rekommendera dessa.Vi hjälper dig självklart också om du har fått stopp i avloppet eller behöver renovera badrummet eller köket.

Journummer hos kommunen

Uppstår ett fel som ligger utanför din fastighet och alltså är på kommunens VA-nät ska du kontakta Haninge kommuns VA-avdelning. Under dagtid måndag till fredag ringer du 08-606 82 38 mellan klockan 09.00 och 11.30. Andra tider ringer du till VA-jouren på telefon 08-741 28 97. Vi samarbetar med andra företag inom sanering, el och spolbil vilket gör att vi kan hjälpa till med de flesta akuta arbeten.