Din rörmokare och VVS-jour i Nacka

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Här på Allmänna Rörjouren arbetar vi inom VVS-service och våra rörmokare finns tillgängliga över hela Stor-stockholm plus omnejd. Vårt företag har över 30 år av kunskap och erfarenhet av branschen. Vi har öppet dygnet runt så du kan enkelt ringa till oss för att få hjälp. För eventuella stopp i avloppet har vi en spolbil som vi kan använda. Du som äger fastighet och vill ha hjälp med stamspolning är välkommen att höra av dig till oss för en offert.

Vi erbjuder tjänster och assistans gällande pannor, installation och byten av värmeservice och mycket annat. Vi på Allmänna Rörjouren har valt att jobba med välkända märken som till exempel NIBE, IVT och CTC. Ibland kan det hända att vi tar hjälp av andra produkter men vi är samarbetspartner med CTC så detta är märket som vi använder mest. Vi kan dessutom hjälpa till med din renovering av kök och/eller badrum. Vi har också avloppsrensning samt oljebrännarservice. Ring oss så berättar vi mer.

Skulle du vilja ha hjälp med att stänga av ditt vatten via huvudkranen någonstans i Nacka kommun är det jouren inom kommunen som hjälper till med detta. De nås enklast på nummer 08-718 8000. De är även de som tar hand om akuta problem som vattenläcka eller stopp i avloppet. Vi tar hand om allt som inte kommunen ansvarar för. Du är alltid varmt välkommen att ringa oss på 08–55803553 för att veta mer om de tjänster som vi erbjuder.

Vi är även specialister på att räkna ut energieffektivisering och även hur du kan spara energi tack vare en värmepump. Vårt samarbete med bland annat eljour och saneringsbil som finns redo dygnet runt alla dagar i veckan gör att vi kan få bukt på dina problem. Vi bryr oss inte om ifall arbetet är litet eller stort, alla förfrågningar är välkomna hos oss. Kanske har du redan sett en av våra servicebilar någonstans i Stockholm? Hör gärna av dig till oss för frågor eller hjälp via telefonnummer 08–55803553.