Din rörmokare och VVS-jour i Sundbyberg

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Vårt serviceinriktade företag, Allmänna Rörjouren i Stockholm, sysslar med VVS. Med hela 30 års erfarenhet i branschen har vi kompetensen att hjälpa till med alla dina VVS-relaterade problem. Vi jobbar bland annat med varmvattenberedare, panna, värmepump, byten/installationer och värmeservice. Vi kan även hjälpa till med oljebrännarservice, köks- och badrumsrenoveringar samt avloppsrensning. Vi samarbetar med flera olika märken, såsom CTC, Autoterm, NIBE och Thermia. Vår partner CTC arbetar vi dock mest med.

För att vi snabbt ska kunna hjälpa till med dina VVS-problem har vi många verksamma rörmokare med servicebil i såväl Sundbyberg som övriga Stockholm. Vi har självklart också rörmokare tillgängliga för service oavsett tid på dygnet. Vi underlättar jobbet för våra rörmokare genom samarbete med eljour, spolbilsjour och saneringsjour. Beroende på typen av arbete samt andra omständigheter kommer ibland dessa samarbetspartners före oss till platsen. Alla jobbar vi för att kunna lösa ditt problem smidigast möjligen.

Vi kan även hjälpa vid exempelvis stamspolning av en fastighet. Har du behov av detta kan du höra av dig till oss så tar vi fram en passande offert till dig. Vi är också specialiserade när det kommer till beräkning för att energieffektivisera en fastighet med en värmepump. Allmänna Rörjouren åtar sig helt enkelt alla typer av VVS-relaterade jobb, oavsett tid på dygnet. Har du funderingar kan du ta kontakt med oss, så kommer vi på en lösning för hur vi ska hjälpa dig på bästa sätt.

Du kan enkelt kontakta oss direkt på telefonnummer 08–55803553. För felanmälan på vatten eller avlopp i kommunens nät samt för abonnemangsfrågor, vattenavläsningar och fakturafrågor för Sundbybergs Stad ring på telefonnummer 08–7068000. Detta nummer gäller under kontorstid. För felanmälan på vatten och avlopp i kommunens nät efter kontorstid måste du istället ringa telefonnummer 08–7066500. Bara hör av dig – vi finns till ditt förfogande, dygnet runt!