Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren är inriktat på service gällande VVS med rörmokare som arbetar i Stockholm med omnejd. Med inte mindre än 30 år inom VVS-branschen har vi idag stor kompetens och erfarenhet när det kommer till värme, ventilation och sanitet. Tack vare att vi erbjuder våra servicetjänster dygnet runt kan du alltid nå oss för att få att få all typ av service inom området för värme, ventilation och sanitet. I vår ägo har vi också en spolbil och behöver du stamspolning kan du enkelt begära en offert från oss. Når oss gör du, dygnet runt, på följande nummer 08-558 035 53.

Om du under dagtid skulle behöva avstängning av vattnet i ledningen innan din huvudkran, och det gäller Sollentuna kommuns vatten eller avlopp, ringer du kommunjouren och Sollentuna Energi. De har öppet dygnet runt och svarar på telefonnummer 08-623 88 00. Vid akutfall inom kommunens ansvarsområde och efter ordinarie arbetstid gäller istället telefonnummer 08-623 88 66. Vid övriga fel som inte ligger inom kommunens ansvarsområde kan du ringa oss på telefonnummer 08- 558 035 53. Vi har jour dygnet runt.

Vi på Allmänna Rörjouren står till tjänst med alltifrån värmepannor och varmvattenberedare till värmepumpar samt byten och installationer inom värmeservice. Vi för samarbete med välkända märken såsom Thermia, IVT, Autoterm, NIBE och CTC. Vi arbetar även med andra, men på grund av att vi är partners med CTC är det främst dem vi jobbar med. Vi bistår även med renoveringar av kök eller badrum, samt renar avlopp och utför oljebrännarservice. Detta kan du enkelt få hjälp med genom att slå oss en signal.

På Allmänna Rörjouren kan vi givetvis också hjälpa dig att analyser energieffektiviseringen och energibesparingen med din värmepump. Vi för samarbete med spolbils-, sanerings- och eljour som bistår våra medarbetare vid utryckning. Vi undersöker även avloppsledningar vid misstanke om defekter. Oavsett hur stort eller litet arbetet är, dag eller natt. Allmänna Rörjouren hjälper dig med allt som handlar om VVS och du kan givetvis utnyttja ROT-avdrag hos oss! Hör gärna av dig till 08–55803553, vi har servicebilar som rullar alla timmar på dygnet i Stockholm med omnejd.