Din rörmokare och VVS-jour i Sigtuna och Märsta

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Vi är ett företag som arbetar med service inom värme, vatten och sanitet, också känt som VVS. Vi har professionella och kompetenta rörmokare inom hela Storstockholm men vi utgår från Sigtuna/Märsta. Vi finns i huvudsak i Sigtuna, Märsta och Rosersberg. Om det uppstår ett fel på kommunens vatten- och avloppssystem kan du höra av dig till Sigtuna kommuns växel under dagtid på telefon 08-591 260 00. Under andra tider ringer du till kommunens jour (SOS alarm) på 08-454 25 66.

Får du stopp i avloppet som du tror har uppstått i kommunens avloppssystem ska du omedelbart kontakta kommunen. Har du däremot en vattenläcka i din egen fastighet kan du kontakta oss på telefon 08-558 03 553. Stäng av vattnet vid din vattenmätare så länge. Vi har servicebilar med erfarna rörmokare som rullar dygnet runt i Stockholmsområdet. Om du behöver stänga av vattnet före din vattenmätare måste du kontakta kommunen om detta, se telefonnummer ovan.

Vi arbetar med planerat underhåll och service på VVS-anläggningar så du får gärna ringa oss även då det inte är akut. Vi utför service på varmvattenberedare, värmepannor och värmepumpar. Vi utför bland annat byten och nyinstallationer av VVS-anläggningar samt service av anläggningar av märken som CTC, NIBE, Autoterm, IVT och Thermia. Vi har specialiserat oss på anläggningar från CTC och är även deras partner på marknaden. Dessutom utför vi oljebrännarservice och kan hjälpa till vid köks- och badrumsrenoveringar.

Med våra 30 år i branschen kan du tryggt vända dig till oss. Vi utför all tänkbar service rörande VVS i Sigtuna kommun och hjälper dig akut dygnet runt och arbetar gärna med planerad service och underhåll av VVS-anläggningar. Vi är stolta att samarbeta med eljour, spoljour och saneringsjour och assisterar dig med det mesta oavsett om jobbet är stort eller litet. I Sigtuna har vi alltid rörmokare som passar dina behov och som kan komma till din hjälp. Vi har telefonnummer 08-55803553.