Jour – Stockholms kommuner

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren arbetar i Stockholms kommuner och är redo dygnet runt! Vi kan rycka ut på kort varsel och hjälpa privatpersoner, företaget och fastighetsägare.

På vår sajt kan ni lätt navigera till din kommun och läsa mer om vad vi erbjuder för tjänster och vilka nummer du ska ringa.

Hitta nummer till din kommun

Ibland, när olyckan är framme, behöver du först be kommunen att stänga av vattnet till din fastighet eller anmäla problem med avloppet. Därför har vi inkluderat numret till din kommuns VA-jour så att du snabbt kan få hjälp.  Efter kommunen har gjort sitt och stängt av vattnet, kan du ringa vårt journummer för hjälp att lösa problemet.

Hitta din kommun i listan:

Botkyrka Kommun Danderyd Kommun  Ekerö Kommun  Haninge Kommun  Huddinge Kommun
Järfälla Kommun  Lidingö Stad  Nacka Kommun  Norrtälje Kommun  Nynäshamn Kommun  Salem Kommun
Sigtuna kommun Sollentuna Kommun  Solna Stad Stockholm Kommun  Sundbyberg Stad
Södertälje Kommun  Tyresö Kommun Täby kommun Upplands Väsby Kommun  Upplands Bro Kommun
Vallentuna Kommun  Vaxholm Stad  Värmdö Kommun  Österåker Kommun

Service och installationer kring Stockholm

Förutom vatten- och avloppsjour i Stockholms centrum och kringliggande kommuner erbjuder vi även nyinstallation och inbokad service av varmvattenberedare och värmepumpar ur flera märken. Du behöver aldrig vara orolig för trasiga värmepumpar på vintern eller att duscha i kallvatten under flera veckor: ring oss så hjälper vi dig! Du kan också boka in saneringar, grävningar, filmning av avlopp och mycket mer. Se våra tjänster för fullt utbud.

Läs mer om värmepumpar och varmvattenberedare såsom hur vi servar dem och hur ofta det rekommenderas att de servas.

Vi samarbetar med spolbilar, saneringsjour och eljour i flertal kommuner för att kunna erbjuda den bästa och snabbaste servicen. Ibland är det våra samarbetspartners som kommer på plats först.

Så klart är du välkommen att kontakta oss för planerade åtgärder!

  Facebook