Din rörmokare och VVS-jour i Dalarö

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Behöver du hjälp inom vatten och avlopp så finns Allmänna Rörjouren som gärna ger dig en hjälpande hand. Vi kan komma till dig dagtid såväl som nattetid då vi har jourbilar som rullar i Dalarö och i Stockholm med omnejd. Efter 30 år i branschen har vi stor erfarenhet av olika arbeten inom VVS-området. Välkommen att höra av dig.

Planerade arbeten

Vi på Allmänna Rörjouren hälsar dig välkommen att höra av dig om planerade service- och underhållsarbeten. Vår kompetens omfattar byten, service och installation av värmepannor, varmvattenberedare och värmepumpar samt kök och badrumsrenovering. Vi använder flera kända märken så som CTC, Autotherm, Thermia, IVT och NIBE. Det kan hända att vi även arbetar med andra märken men helst med CTC då vi är partners. Kontakta oss gärna på Telefon 08-558 03 553.

Telefonnummer till Haninge kommun

Om det du behöver hjälp med inte är i din fastighet utan tillhör kommunens VA-nät ska du kontakta Haninge kommun och deras VA-avdelning. Du ringer Måndag-fredag kl. 9.00–11.30 på telefon 08-606 82 38. Under andra tider kontaktar du kommunens VA-jour på telefon 08-741 28 97. Vi samarbetar med andra företag som hjälper till med sanering, el och stamspolning. Inget jobb är för litet eller för stort.