Rörmokare och VVS-jour i Solna

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Rörmokare och VVS-jour i Solna

På Allmänna Rörjouren Rörmokare och VVS-jour i Solna erbjuder vi en oöverträffad dygnet runt-service rörjour med erfarna och skickliga rörmokare som är redo att rycka ut omedelbart när du befinner dig i en akut situation och behöver snabb hjälp. Vi har även egen Spolbil som står redo dygnet runt när du får problem med ditt avlopp. Med över tre decennier av erfarenhet i branschen, kan vi assistera med allt från byte och installation av pannor, varmvattenberedare, värmepumpar till omfattande värmeservice i hela Solna området. Vi är också experter på Värmepump service, badrums- och köksrenoveringar, avloppsrensning, avloppspolning  och andra VVS-tjänster. För mer information eller för att boka någon av våra tjänster, ring oss gärna på 08–55803553.

Vi arbetar med VVS i hela Solna dygnet runt.

Som inbegriper orter som

  • Solna Centrum
  • Arenastaden
  • Hagalund
  • Råsunda
  • Bergshamra
  • Huvudsta
  • Ulriksdal
  • Järva
  • Frösunda
  • Nya Ulriksdal

Våra Rörmokare arbetar med det mesta inom VVS

Arbete med varmvattenberedare

Allmänna Rörjorens montör undersöker varmvattenberedare

Rörmokare och VVS-jour i Solna arbetar huvudsakligen med märken som CTC, Autoterm, NIBE, IVT och Thermia, Metrotherm men vi har också stor erfarenhet av andra märken på marknaden. Vårt fokus ligger särskilt på CTC då vi är en auktoriserad CTC-partner, där vi säljer och servar deras produkter dygnet runt. Förutom våra egna tjänster samarbetar vi även med andra specialiserade firmor som eljour, spolbilsjour och saneringsjour. Dessa samarbetspartners kan snabbt rycka ut för att assistera våra rörmokare eller direkt åka till arbetsplatsen, vilket kan innebära att de ibland anländer före oss.

Rörmokare och VVS-jour i Solna Vi utför spolning av avlopp

Stamspolning

Om din fastighet behöver stamspolning kan vi erbjuda denna tjänst och lämna en offert på begäran. Vi spolar ditt avlopp med våran egen spolbil.

Rörmokare och VVS-jour i Solna Energiberäkning av proffs inom VVS

Rörmokare och VVS-jour i Sollentuna Energiberäkning

Energiberäkning Din rörmokare och VVS-jour i Solna

Allmänna Rörjouren är också mycket kunniga när det gäller energieffektivisering av fastigheter och kan ge råd om vilken värmepump som passar bäst för just ditt hem. Våra expertkunskaper sträcker sig över flera områden, och vi är alltid tillgängliga oavsett tid på dygnet. Kontakta oss när som helst, så är vi snabbt på plats för att hjälpa dig.

Rörmokare och VVS-jour i Solna Dygnet runt.

Dygnet Runt Service

Allmänna Rörjouren Rörmokare och VVS-jour i Solna strävar efter att vara det självklara valet för dig som behöver en rörmokare och rörjour dygnet runt i Solnaområdet, vare sig det gäller VVS-tjänster, rörmokararbeten, installationer eller service av värmepannor, värmepumpar och varmvattenberedare. Vi är redo att hantera problem oavsett tidpunkt på dygnet och säkerställer att ingen utmaning är för stor för oss. Vår mål är att alltid erbjuda bästa möjliga service, snabbt och effektivt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp!

Allmänna Rörjourens rörmokare är dedikerade till att leverera högkvalitativ VVS service och arbetar noggrant för att se till att varje kund är nöjd. Med en bred kompetens inom Rörmokar yrket och en passion för VVS-branschen, garanterar vi att alla arbeten utförs med största precision och omsorg. Oavsett om du behöver akut hjälp av vvs-Jour mitt i natten eller planerar en större renovering, finns vi här för att säkerställa att dina behov möts på bästa sätt. Kontakta oss när som helst för snabb, pålitlig och professionell service. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Svar på vanliga frågor inom VVS

Fråga: Det kluckar i mina element. Vad ska jag göra?

Svar: Du behöver fylla på ditt värmesystem och lufta elementen. Allternativt kan du ringa våra Rörmokare så hjälper vi dig med det.

Fråga: Det bubblar ur mitt avlopp. Vad ska jag göra?

Svar: Detta kan vara ett tidigt tecken på ett kommande stopp. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för att vi ska kunna spola avloppet.

Fråga: Jag spolade ner för mycket papper i toaletten. Och nu stiger vattnet i toaletten. Finns det något enkelt sätt att fixa det själv utan att ta hit en Rörmokare?

Svar: Du kan prova att fylla en hink med vatten och häll snabbt ner det i toaletten från en hög höjd. Om problemet kvarstår?  Å kan du kontakta våra Rörmokare & VVS-Jour. Så kommer våran spolbil och åtgärdar avloppsstoppet.

Fråga: Kan jag installera min blandare själv?

Svar: Om du har tillräcklig kunskap, kan du göra det själv. Men du du bör då kom ihåg att ett läckage kan orsaka stora skador. Vi rekommenderar att du anlitar en professionell installatör. Du kan ringa våran VVS-Jour. Så kommer våran rörmokare att hjälpa dig med din installation.

Fråga: Jag har försökt lufta elementet. Nu åkte luftskruven ur och flög iväg. Vattnet sprutar. Vad ska jag göra?

Svar: För att temporärt stoppa läckaget, så råder vi dig att använda en blyertspenna för att tillfälligt stoppa vattenflödet genom att sätta den i hålet. Kontakta sedan våran VVS-Jour omedelbart Så kan våran rörmokare se till att elementet blir lagad permanent.

Fråga: Displayen i min panna är svart. Vad ska jag göra?

Svar: Kontrollera först säkringarna. Om alla säkringar är hela, ring isåfall våra rörmokare så hjälper vi dig att felsöka problemet.

Fråga: Jag bor i lägenhet. Och vattnet stiger upp ur mitt avlopp utan att jag spolar något vatten själv.

Svar: Det låter som ett akut stigande stamstopp. Informera dina grannar och be dem undvika att spola ner något i avloppet. Kontakta oss för att rensa stoppet.

Fråga: Min värmepump larmar. Vad ska jag göra?

Svar: Du bör kontrollera larmet i displayen och sedan konsultera manualen för att se om det finns instruktioner för att återställa larmet. Om problemet kvarstår efter dina åtgärder? Så bör du  kontakta oss för att få hjälp med felsökning så att felet åtgärdas.

Fråga: Behöver min värmepump service?

Svar: Ja, precis som en bil behöver en värmepump regelbunden service, minst en gång om året. Kontakta oss för att boka en service.

Fråga: Vi har stopp i vårt avlopp för första gången sedan huset byggdes. Vi har inte spolat ner något olämpligt. Varför blir det stopp i avloppet?

Svar: Stopp kan orsakas av flera faktorer. Åldrande rör kan spricka och fånga toalettpapper, vilket leder till blockeringar. Rötter från träd kan också växa in i rören. I köksavlopp är fett en vanlig orsak till stopp. Regelbunden stamspolning kan förhindra dessa problem.