Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna

Allmänna Rörjouren: Rörmokare och VVS-expert i Sollentuna Kommun

Allmänna Rörjouren jourbil
Allmänna Rörjouren Servicebil

Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna Allmänna Rörjouren är din pålitliga partner när det gäller alla dina VVS-behov i Sollentuna och dess omgivningar. Med över 44 års erfarenhet inom VVS-branschen har vårt team av kvalificerade rörmokare en bred kompetens och erfarenhet inom värme, ventilation och sanitet. Vi är här för dig dygnet runt, redo att leverera de tjänster du behöver när du behöver dem.


Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna Dygnet runt service

Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna är inte begränsad till vanliga kontorstider. Vi erbjuder vår expertis och hjälp när du behöver det som mest, oavsett om det är mitt i natten eller under helger. Att ha ett fungerande VVS-system är avgörande för din bekvämlighet och säkerhet, och vårt team är redo att rycka ut och lösa dina problem när som helst på dygnet. Ring oss på telefonnummer 08-558 035 53, och vi kommer att vara där för att hjälpa dig omedelbart.

Din rörmokare och VVS-jour i SollentunaStamspolning och avloppstjänster

Förutom vårt omfattande utbud av VVS-tjänster har Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna också en egen spolbil till vårt förfogande. Om du har problem med din avloppsledning eller behöver stamspolning, tveka inte att begära en offert från oss. Vi har den nödvändiga utrustningen och kompetensen för att hantera alla typer av avloppstopp och avloppsproblem, och vi är bara ett samtal bort.

Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna Akuta situationer före vattenmätare

Akuta situationer före vattenmätareIbland kan det uppstå situationer där du behöver avstängning av vattnet i din ledning innan din huvudkran. Särskilt om det gäller Sollentuna kommuns vatten- eller avloppssystem. I sådana fall bör du ringa kommunjouren och Sollentuna Energi på telefonnummer 08-623 88 00 under dagtid. De har öppet dygnet runt för att hjälpa dig, med akuta situationer inom kommunens ansvarsområde. Om det är efter ordinarie arbetstid, kan du nå dem på telefonnummer 08-623 88 66. För andra VVS-relaterade problem som inte omfattas av kommunens ansvar, är vi tillgängliga dygnet runt på telefonnummer 08-558 035 53.

Ledningslokalisering

Något som gör vårat företag unikt inom VVS. Det är att Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna Allmänna Rörjouren, som ett av väldigt få företag kan lokalisera vatten avlopp och el ledningar. Vi kan tala om plats och djup för ledningen. Vilket kan bespara både tid och pengar om man ska gräva eller borra. Då man dels kan hitta ledningen snabbare när man gräver. Och förhindrar att man borrar i en ledning om man ska borra ett golv till exempel. Då vi kan märka ut vad ledningarna går.

Kvalitet och partnerskap

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa VVS-lösningarna. Och därför samarbetar vi med välrenommerade märken som Thermia, IVT, Autoterm, NIBE och CTC. Även om vi arbetar med flera märken är det främst vårt partnerskap med CTC som gör att vi kan erbjuda de mest avancerade och pålitliga värmeservicetjänsterna för värmepumpar och pannor och varmvattenberedare. Vår kompetens sträcker sig också till renoveringar av kök och badrum samt avloppsrensning. Oavsett ditt behov kan du enkelt få hjälp genom att kontakta oss.

Energieffektivisering och avancerade tjänster

Vårt tjänsteutbud inkluderar också analyser av energieffektivitet och energibesparingar i samband med din värmepump. Vi samarbetar med sanerings- och eljourtjänster som stödjer våra medarbetare vid utryckningar. Vi är också specialiserade på att undersöka avloppsledningar om du har misstankar om defekter. Oavsett om det handlar om en stor installation, en mindre reparation eller ett akutproblem, kan du alltid lita på Allmänna Rörjouren för professionell och pålitlig service, oavsett om det är dag eller natt.

Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna Energiberäkning
Energiberäkning Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna

ROT-Avdrag och kundfokus

Vi förstår vikten av att bibehålla ditt VVS-system i toppskick, och vi är redo att hjälpa dig med alla dina VVS-behov. Dessutom erbjuder vi ROT-avdrag för våra tjänster, vilket innebär att du kan spara på kostnaderna för dina projekt. Tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 08-55803553 när som helst på dygnet. Våra servicebilar är redo att rulla ut till din plats i Stockholm med omnejd för att ge dig den bästa möjliga VVS-servicen. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina VVS-behov och se till att ditt hem eller företag är i toppskick när det kommer till värme, ventilation och sanitet.

    Stor kompetens inom VVS i Sollentuna

    Vi som arbetar på firman har många års erfarenhet inom byggbranschen, vilket gör att vi kan erbjuda professionella renoveringar och ombyggnationer för både privatpersoner och företag. Med vår expertis inom VVS i Sollentuna blir vi ett självklart val för dig.

    Förutom omfattande tjänster inom rörmokeri erbjuder vi även reparation, installation och rengöring av ventilationssystem. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan säkerställa optimal luftkvalitet, vilket bidrar till ökad produktivitet på arbetsplatsen och högre trivsel i hemmet.

    Oavsett om du bor i villa, kedjehus, radhus, bostadsrätt eller annan boendeform, har vi kunskapen för att hjälpa dig med dina behov inom rörmokeri. Under våra många år i branschen har vi hjälpt otaliga kunder i Sollentuna och dess omgivningar. Alla våra arbeten kommer dessutom med pålitliga garantier.

    Dra nytta av ROT-avdraget

    Rotavdrag dras direkt på fakturan.
    Rotavdrag

    Visste du att hushållsnära tjänster är avdragsgilla? Tack vare ROT-avdraget kan du dra av 30 procent av arbetskostnaden när du anlitar oss för en tjänst i eller i anslutning till ditt hem. Ännu bättre är att vi sköter avdraget direkt på fakturan, vilket sparar tid och krångel med pappersarbete.

    För högkvalitativa tjänster inom rörmokeri och VVS i Sollentuna, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina renoverings- och ventilationsbehov.

    Rörmokare i Sollentuna – tre vanliga frågor om VVS

    Vad står VVS för?

    VVS är en förkortning för värme, ventilation och sanitet. Det omfattar system för vattenförsörjning och avlopp i byggnader samt övervaknings- och styrsystem. Även tryckluft- och gassystem på sjukhus och industrier samt vattensprinklersystem för brandskydd ingår i VVS.

    Vad gör en VVS-installatör?

    En VVS-installatör hanterar installation och reparation av värme-, vatten- och avloppssystem. Deras arbetsuppgifter är samma som de som tidigare utfördes av rörmokare eller rörläggare.

    Vilka VVS-arbeten kan man utföra själv? 

    Man kan själv byta badrumsporslin och montera tilluftsventiler. Men för större projekt, som renovering av tvättstuga eller badrum, rekommenderas alltid att anlita en fackman, även om vissa arbeten får utföras själv.

    VVS Sollentuna – viktigt att anlita en etablerad rörmokare

    För högsta kvalitet och trygghet är det avgörande att anlita en etablerad rörmokare i VVS Sollentuna. Att anlita en svartjobbare kan leda till betydande problem, inklusive slarvigt utförda arbeten utan garantier och komplikationer med försäkringsersättningar. Dessutom kan du få arbetsgivaransvar och tvingas betala skatter och sociala avgifter. Om en olycka skulle inträffa kan du även bli ersättningsskyldig. Det som först verkar vara ett smart val kan snabbt förvandlas till en mardröm. För att undvika dessa risker, välj oss för din VVS i Sollentuna. Vi erbjuder både trygghet och kvalitet, så att du kan känna dig säker med ditt val.