Din rörmokare och VVS-jour i Danderyd

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Söker du efter en rörmokare på jour i Danderyd? Allmänna Rörjouren är företaget för dig som erbjuder VVS-relaterade tjänster i Danderyd och inom Stockholm med omnejd. Efter fler än 30 år i branschen har vi en stor erfarenhet och kompetens inom VVS. Vi erbjuder dygnet runt-service för att du alltid ska kunna nå oss och få hjälp med all förekommande service inom VVS-området. Vår egen spolbil finns till förfogande, så vi har möjlighet att hjälpa dig vid stopp i avloppet. Om du har fastighet som skulle behöva en stamspolning kan du enkelt begära en offert hos oss.

Vi på Allmänna Rörjouren kan bland annat assistera dig med pannor, varmvattenberedare, värmepumpar och byten/installation av värmeservice. Vid arbete använder vi oss av flera kända märken, såsom CTC, Thermia, NIBE, Autoterm och IVT. Vi jobbar också med andra förekommande märken på marknaden men eftersom vi är partners med märket CTC är det märket vi främst jobbar med. Vi kan även hjälpa till vid renovering i kök eller badrum och erbjuder dessutom avloppsrening och oljebrännarservice. Ring oss så ordnar vi det!

Om du skulle behöva avstängning av vattnet innan din huvudkran på dagtid inom Danderyd kommun, och det gäller kommunens vatten bör du kontakta Veolia (kommunens VA-driftentreprenör). Detta gör du på telefonnummer 08-568 912 90. Det numret gäller i Djursholm, Enebyberg & Stocksund. Måste du akut stänga vattnet innan din huvudkran i Danderyd Kommun ringer du Kommunjouren på brandförsvaret Täby på telefonnummer 08-768 03 11. Det gäller även kommundelarna Stocksund, Enebyberg och Djursholm. Vid fastighetsfel som inte berör kommunens ansvarsområde eller delar kan du alltid kontakta oss.

Om du vänder dig till oss på Allmänna Rörjouren kan du även få hjälp med energieffektivisering och energibesparing med värmepump. Tack vare att vi samarbetar med jourer rörande sanering, el och spolbil, vilka assisterar våra utryckande rörmokare. Oavsett om arbetet är litet eller stort kan vi på Allmänna Rörjouren hjälpa dig att fixa allt när det kommer till VVS i Danderyd. Våra servicebilar rullar alltid dygnet runt, vilket innebär att du snabbt kan få hjälpen du behöver. Vill du diskutera närmare vilken typ av hjälp du kan få kan du kontakta oss via 08–55803553.