Din rörmokare och VVS-jour i Djursholm

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Behöver du en rörmokare som hjälper dig med avloppet i Djursholm? Allmänna Rörjouren är företaget för dig som erbjuder VVS-relaterade tjänster i Djursholm, Stockholm. Efter mer än 30 år i branschen har vi stor erfarenhet inom VVS och kan erbjuda dig som kund dygnet-runt-jour. Detta för att du alltid ska känna dig helt trygg i att alltid kunna nå oss och få hjälp, när du behöver det.

Inga jobb är för små eller för stora för oss

Vi på Allmänna Rörjouren hjälper dig, inte bara med att rensa avloppet och byta ut rör, utan även med värmekällor för ditt hus. Vi kan assisterar dig med råd och kunskap kring vilka pannor och varmvattenberedare ditt hus behöver. Vi utför även byten och installation av värmeservice. Ska du renovera ditt kök eller badrum kan vi dessutom hjälpa dig med detta. Vid fastighetsfel som inte innefattar kommunens ansvarsområde, kan du alltid kontakta oss.

Energieffektivisering för ditt hem

På Allmänna Rörjouren jobbar vi hårt för att hjälpa dig effektivisera energin som driver ditt hus. Med rätt pump behöver det inte vara dyrt och du kan dessutom spara pengar på din energi. Vi är samarbetspartners med CTC men utför service och installerar även andra kända märken såsom Thermia, NIBE och IVT.

Oavsett med vad och när du behöver hjälp, kan du alltid höra av dig till oss. Våra servicebilar rullar dygnet runt. Vi kan erbjuda denna tjänst eftersom vi samarbetar med jourer som rör sanering, el och spolbil.