Din rörmokare och VVS-jour i Värmdö

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Ett VVS-företag att räkna med är Allmänna Rörjouren. Vi erbjuder service inom hela Storstockholm där Värmdö är ett av delområdena. Vi har flertalet rörmokare med servicebilar som rullar i hela Stockholmsområdet med omnejd. Våra rörmokare är mycket kompetenta och vi erbjuder service dygnet runt och utför alla förekommande servicearbeten inom VVS. Vi kan till exempel hjälpa dig att byta och installera bland annat värmepannor, varmvattenberedare och värmepumpar. Vi utför även service, oljebrännarservice, badrums- och köksrenoveringar samt avloppsrensning.

Vi arbetar företrädesvis med CTC, eftersom de är våran partner, men även med flertalet andra av marknadens märken, till exempel NIBE, IVT, Thermia och Autoterm. Med fler än 30 år inom branschen löser vi alla era VVS-problem enkelt och effektivt, dygnet runt. Om ett VVS-relaterat problem har uppstått ska du inte tveka att slå en signal till oss på 08 – 558 03 553. Vi har även nära samarbete med spolbilsjour, saneringsjour och eljour, vilka snabbt finns tillgängliga för att hjälpa våra rörmokare.

Vi kan också hjälpa till med att stamspola din fastighet. Kontakta oss och begär en offert så ordnar vi det direkt. Vi är också specialister på att göra beräkningar för att hjälpa till att energieffektivisera värmepumpar i fastigheter och hjälper gärna till med detta. Stort eller litet jobb spelar ingen roll och inte heller vad klockan är, vi har alltid rörmokare tillgängliga för ditt problem. Varför inte ringa oss så att vi kan diskutera vad du behöver hjälp med?

För privat hjälp av rörmokare i Värmdö kommun tveka inte på att ringa oss på 08 – 558 03 553.

Vid driftstörningar av kommunalt vatten eller avlopp i Värmdö kommun eller vid felanmälan av kommunalt vatten i kommunen kontakta samhällsbyggnadskontorets kundservice under kontorstid på telefon 08 – 570 474 00 eller via e-post på varmdo.vatten-sopor@varmdo.se. Övrig tid ringer ni till SOS-centralen på nummer 08 – 454 25 71. Vattenläckor inom den egna fastigheten ansvarar fastighetsägaren för.