Din rörmokare och VVS-jour i Upplands Väsby

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren är det serviceinriktade företaget i Stockholm som rycker ut vid VVS-besvär. Med över 30 års erfarenhet av denna bransch har vi erfarenheten och kompetensen att bistå med hjälp när det kommer till VVS-problem. Vi arbetar bland annat med värmepumpar, pannor, varmvattenberedare, byten/installationer och värmeservice. Vi kan även bistå med hjälp vid avloppsrensning, oljebrännarservice, samt renoveringar av badrum och kök. Vi samarbetar med flera olika varumärken, som bland annat NIBE, CTC, Autoterm och Thermia. Oftast samarbetar vi dock med CTC, som vi är partners med.

För att effektivt kunna hjälpa till med dina VVS-bekymmer arbetar hos oss många rörmokare som har servicebil i såväl Upplands Väsby och övriga Stockholm samt närliggande orter. Självklart har vi också rörmokare som är tillgängliga alla dygnets timmar. Genom att samarbeta med spolbilsjour, saneringsjour och eljour försöker vi underlätta arbetet för våra rörmokare. Beroende på vilka omständigheter och vilken typ av arbete det är frågan om kommer ibland någon av våra samarbetspartners till platsen innan oss. Vi jobbar alla för att kunna lösa dina problem snabbt och smidigt.

Vi utför även stamspolning i din fastighet. Vid intresse av detta tar du kontakt med oss så återkommer vi med en offert. Dessutom har vi specialiserat oss på beräkning för att energieffektivisera fastigheter som har värmepump. Vi på Allmänna Rörjouren tar oss helt enkelt an alla typer av VVS-relaterade jobb, oavsett tid på dygnet. Har du frågor eller funderingar kan du höra av dig till oss så går vi tillsammans fram igenom hur vi kan stå till tjänst.

Vi nås via telefon på 08–558 03 553. Vid vattenläckage på den allmänna vattenledningen måste vattnet stängas av direkt. Detta kan hända vid exempelvis rörbrott eller rostangrepp. Återkoppling sker då med information om orsak samt hänvisning till var vatten finns att hämta. Upptäcker du en läcka, ring Upplands Väsby kommuns felanmälan på 08–59097000. Vid akut läckage utanför kontorstid, ring journummer 073–9104771. Jourtid: 16:00 – 07:00 under vardagar samt helger och helgdagar. Vid behov sker information genom dörrknackning. Allmänna Rörjouren finns alltid här för dig!