Din rörmokare och VVS-jour i Solna

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

På Allmänna Rörjouren i Solna kan vi erbjuda dygnet runt-service med kompetenta Rörmokare som genast rycker ut när du står i kris och behöver snabb service. Vi har över 30 års erfarenhet från branschen och kan hjälpa till med byten och installationer av bland annat pannor, varmvattenberedare, värmepumpar och värmeservice i Solnaområdet. Dessutom erbjuder vi även oljebrännarservice, badrums- och köksrenoveringar, avloppsrensning och övrig VVS. För mer information vänligen ring oss på 08–55803553. Där kan du även boka någon av ovanstående service.

De märken som vi arbetar med är framför allt CTC, Autoterm, NIBE, IVT och Thermia men också övriga märken som finns ute på marknaden. Vi fokuserar främst på CTC eftersom att vi är en auktoriserad CTC-partner. Utöver det samarbetar vi även med andra firmor som utför jobb, såsom eljour, spolbilsjour, saneringsjour. Dessa kan snabbt rycka ut för assistera våra rörmokare på Allmänna Rörjouren, alternativt åker de direkt till platsen där arbetet ska utföras och det kan hända att de kommer fram innan oss.

Ifall din fastighet behöver stamspolning kan vi även hjälpa er med detta. Kontakta oss så lämnar vi en offert på begäran. Behöver du råd gällande hur du kan energieffektivisera din fastighet är vi på Allmänna Rörjouren mycket kunniga och kan ta fram förslag på vilken värmepump som passar just din bostad bäst. Vi är kunniga inom flera områden och finns alltid tillgängliga oavsett tidpunkt på dygnet. Kontakta oss när som och vi är på plats inom kort.

Vi vill att Allmänna Rörjouren ska vara det självklara valet när du behöver en rörmokare i Solnaområdet för VVS-tjänster, rörmokararbeten, installation och service av värmepannor, värmepumpar och varmvattenberedare. Oavsett tidpunkt på dygnet står vi redo för att åtgärda problemen i din fastighet. Inget problem är för komplicerat för oss och vi är på plats inom kort för att när som helst kunna erbjuda bästa möjliga service. Tveka inte med att kontakta oss om du har några frågor!