Din rörmokare och VVS-jour i Södertälje

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Har du drabbats av stopp i avloppet? Om du har stopp i köket eller toaletten finns det åtgärder du kan testa själv. Läs om avloppsstopp på vår hemsida.
Om det inte lyckas, ring oss så skickar vi en rörmokare som hjälper dig. Om du har avloppsstopp i hela huset råder vi dig att kontakta oss direkt.

Allmänna Rörjouren är serviceföretaget som är verksamt inom VVS. Vi har för närvarande rörmokare i både Stockholm och Södertälje. Vid problem med vatten eller avlopp kan du nå oss dygnet runt på telefonnummer 08-558 035 53. Om din felanmälan gäller gata, trafik eller driftsfrågor från Södertälje Kommun, samt snöröjning, stopp i brunnar, sandupptagning, akuta hinder eller liknande ringer du 08-523 030 73 under kontorstid och 08 -550 220 00 under jourtid. Vid problem med vatten, avlopp eller telenät, ring 08- 550 550 00.

VVS Södertälje

För dig i Södertälje finns vi på Allmänna Rörjouren här för att assistera dig. Erbjudandet täcker in det mesta inom VVS. Med våra samarbetspartners möter vi dina behov.

Vi assisterar dig dygnet runt, året runt av mycket kompetenta och välutbildade rörmokare. Våra arbetsområden gäller bland annat panna, vattenberedare, byten och installation av värmepump samt värmeservice i Södertälje. Våra samarbetspartners är CTC, IVT, Thermia, NIBE och Autoterm samt flera övriga vanligt förekommande varumärken på marknaden. Vi är dock CTC-partners, vilket innebär att vi i normala fall främst arbetar med produkter från just det varumärket. Förutom ovan nämnda arbetar vi även med oljebrännarservice, avloppsrensning och renoveringar av kök och badrum inom Södertäljeområdet.

Vi har varit verksamma i branschen i hela 30 år och utför alla typer av vanligen förekommande servicearbeten inom VVS. Tveka därför inte att ringa oss. Vi kan lösa era VVS-problem snabbt och enkelt, oavsett tid på dygnet. Vi har ett flertal rörmokare och servicebilar aktiva i Stockholmsområdet med omnejd oavsett vad klockan är, så att vi snabbt kan hjälpa er. Vi samarbetar även med eljour, spoljour, och saneringsjour, vilka snabbt finns tillgängliga att rycka ut för att hjälpa våra rörmokare när det behövs.

Rörmokare Södertälje

Vi vet att bekymmer med avlopp och VVS kommer oönskat. Därför är vi tillgängliga dygnet runt för att assistera dig med dina bekymmer. Ring oss på 08-55803553.

Vi utför samtliga servicearbeten som förekommer inom VVS i Södertäljeområdet och kan även ordna med stamspolning. Vi lämnar gärna ut en offert vid förfrågan. Förutom detta är vi även specialiserade på att beräkna energiförbrukning och hjälper gärna till med att energieffektivisera fastigheter med värmepump.

Våra rörmokare är alltid i tjänst. Oavsett om det är frågan om ett stort eller litet uppdrag eller vilken tid på dygnet det är hjälper vi dig med det du behöver inom VVS. Ring oss och berätta vad vi kan göra för dig!