Din rörmokare och VVS-jour i Salem


Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Behöver du ett serviceföretag i Stockholm som sysslar med VVS är Allmänna Rörjouren rätt för dig. Vi har över 30 år i branschen och därmed både kompetensen och erfarenheten att hjälpa dig med VVS-relaterade fel. Vi arbetar med exempelvis varmvattenberedare, pannor, värmepumpar, värmeservice och byten/installationer. Vi kan dessutom hjälpa till med oljebrännarservice, avloppsrensning samt köks- och badrumsrenoveringar. Vi arbetar med flertalet olika märken, såsom CTC, NIBE, Autoterm och Thermia. Mestadels arbetar vi med CTC som är vår partner.

För att enkelt kunna hjälpa till med alla VVS-relaterade problem har vi flertalet rörmokare med servicebilar i Salem och även i resterande Stockholm med omnejd. Vi har naturligtvis även rörmokare som är tillgängliga för service dygnet runt. För att underlätta arbetet för våra rörmokare samarbetar vi också med eljour, saneringsjour och spolbilsjour. Beroende på omständigheter samt typen av arbete kommer ibland dessa samarbetspartners först till plats. Vi jobbar alla för att lösa dina problem så snabbt och smidigt som möjligt.

Vi kan också hjälpa till med stamspolning av fastigheter. Är du intresserad av detta rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan lämna en offert. Vi är dessutom specialiserade på beräkning i syfte att energieffektivisera fastigheter med värmepumpar. Allmänna Rörjouren tar sig med andra ord an alla ärenden som är VVS-relaterade, dygnet runt. Om du har några frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss så kommer vi fram till hur våra rörmokare ska hjälpa dig.

Du kan enkelt kontakta oss på telefonnummer 08–55803553. Gäller det fel på Salems kommuns elnät ring Vattenfall på 020–825858. För fjärrvärmedistribution i Salems kommun kontaktar du Södertörns Fjärrvärme under kontorstid på 08–53470500, övriga tider på 08–53181210. Gällande vatten, avlopp, gata, skadegörelse samt kommunens fastigheter bör du göra felanmälan via webben http://www.salem.se/sjalvservice/felanmalan/. Under kontorstid kan du även kontakta Salems kommuns växel på 08–53259800, efter kontorstid via Salems kommuns larmcentral på 08–7212319. Hör av dig, vi hjälper gärna till!