Din rörmokare och VVS-jour i Trångsund

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Letar du efter duktiga rörmokare i Trångsund? Allmänna Rörjoren är företaget du letar efter! Vi har rörmokare på jour, och kan därför erbjuda dig service dygnet runt. Vi har över 30 års erfarenhet i VVS-branchen och värdesätter kvalitet. Med egen spolbil kan vi dessutom enkelt avhjälpa vid ett stopp i avloppet, och om din fastighet planerar en stamspolning är det oss du ska höra av dig till för offert.

Allmänna Rörjouren – mer än jour

Vår personal kan även hjälpa dig med pannor, värmepumpar, varmvattenberedare, och byten/installation av värmeservice. Vi använder oss av kända och beprövade märken så som CTC, NIBE, Autoterm, Thermia, och IVT. Det märke vi i första hand väljer är CTC, då det dessutom är vår partner, men självklart kompletterar vi med andra märken efter vad som passar just dig. Vi erbjuder hjälp med renovering av kök och badrum, och kan göra avloppsrensningar samt oljebrännarservice.

Behöver du stänga av vattnet?

För att stänga av vattnet innan din huvudkran kontaktar du Svedavia i Trångsund. Vid en akut situation kontaktar du istället Brandförsvaret. Vi på Allmänna Rörjouren har ett helhetsperspektiv och kan se över och effektivisera din energiförbrukning med värmepump. Då vi samarbetar med utvalda underleverantörer har vi tillgång till el och spolbilar dygnet runt. Välkommen att kontakta oss, antingen på telefonnummer 08-55803553, eller via formuläret nedan. Vi hörs!