Din rörmokare och VVS-jour i Skogås

Ring dygnet runt på 08-558 03553

Är du i akut behov av en rörmokare kan du med fördel ringa oss på Allmänna Rörjouren. Vi har flera jourbilar som har Skogås och hela Stockholmsområdet som arbetsplats. Vår alldeles egna spolbil kan hjälpa dig om du har fått stopp i avloppet. Efter mer än 30 år i branschen kan du lugnt vända dig till oss om du behöver hjälp med VVS.

Vi tar gärna planerade jobb

Vi hjälper dig gärna även med planerade jobb så som service och underhåll på din befintliga anläggning. Vi hjälper dig med varmvattenberedare, värmepumpar och värmepannor. Behöver de bytas ut har vi flera märken vi arbetar med, till exempel CTC, IVT, Autotherm, NIBE och Thermia. Helst arbetar vi med CTC vilka vi har som samarbetspartners, men föredrar du något annat märke kan detta också diskuteras. Välkommen att ringa oss och begära en offert.

Några viktiga telefonnummer till Haninge kommun

Behöver du hjälp med något VA-arbete som inte är i din fastighet, så som till exempel avstängning av vatten på gatan ska du kontakta Haninge kommun. Du ringer till deras VA-avdelning måndag till fredag mellan klockan 09.00 och 11.30, på telefonnummer 08-606 82 38. Behöver du akut hjälp på andra tider ringer du kommunens VA-jour; 08-741 28 97. Välkommen att kontakta oss på Allmänna Rörjouren dygnet runt på telefon, 08-558 03 553.