Din rörmokare och VVS-jour i Segeltorp

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Till Allmänna Rörjouren ringer du när du behöver hjälp med VVS-relaterade tjänster i Segeltorp och Stockholm med omnejd. Vi är det serviceorienterade företaget med över 30 års branscherfarenhet med stor kompetens inom VVS. Med vår dygnet runt-service, finns vi där när du behöver hjälp. Vid stopp i avloppet, finns vår egen spolbil till förfogande och du kan enkelt begära en offert för exempelvis stamspolning.

Kontakta oss på telefon; 08-55803553

Vi utför värmeservice och byter/installerar pannor, varmvattenberedare samt värmepumpar.

Vi arbetar mest med CTC som är vår samarbetspartner, men vi erbjuder även andra förekommande märken på marknaden. Vi kan även hjälpa dig att beräkna energieffektivisering och energibesparing med värmepump. Då vi har ett samarbete med saneringsjour, eljour och spolbilsjour, kan de enkelt assistera våra rörmokare vid utryckning. Vid köks- och/eller badrumsrenovering rycker vi mer än gärna in och hjälper till. Ring oss så hjälper vi dig!

Inget jobb är för litet eller för stort för oss!

Vi hjälper dig med allt inom VVS, litet som stort. I Stockholm med omnejd är våra servicebilar på språng dygnet runt, vilket innebär att vi bara är ett telefonsamtal bort. När det gäller kommunens vatten och ifall du behöver stänga av vattnet innan din huvudkran, ringer du Stockholm Vattens kommunjour på telefonnummer 08-522 120 00 dagtid. Du kan också ringa journummer 08-454 25 70 vid akuta ärenden övrig tid.