Din rörmokare och VVS-jour i Lidingö

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren är ett företag med fokus på service som rör VVS som har rörmokare inom hela Stor-stockholm, inklusive Lidingö. Vi har jobbat i branschen över 30 år så om du har några frågor eller problem inom VVS, tveka inte att höra av dig till oss – vi hjälper dig snabbt och enkelt. Vi hjälper dig dygnet runt och har alltid servicebilar med rörmokare som rullar runt i Stockholm och närliggande områden. Vi utför alla förekommande VVS-servicearbeten på Lidingö och i övriga Stockholm.

Om du vill anmäla ett fel på den kommunala delen av gatan, såsom stopp i avloppet, vattenläckage före huvudavstängningen, smak- eller luktproblem med vattnet, fel på kommunens LPS-pumpar eller avstängning av vattnet kontaktar du Lidingö stad. Du ringa dem via telefon på nummer 08–7313000 på vardagar mellan klockan 08.00-16.00. Bor du inom Lidingö stad och akut måste stänga av vattnet innan din huvudkran är det kommunens jour du ska kontakta. Det gör du under jourtid (kvällar, helger och nätter) på telefonnummer 010-470 56 57.

Vi finns här för att hjälpa dig inom allt det som inte ligger under kommunens ansvarsområde. Vi sysslar bland annat med byten och installationer av pannor, värmepumpar och varmvattenberedare. Även med värmeservice, oljebrännarservice, avloppsrensning och renoveringar i kök och badrum. Vi arbetar företrädesvis med vår partner CTC även med märken som NIBE, IVT, Autoterm och Thermia samt övrigt förekommande märken på marknaden. Är din fastighet i behov av stamspolning, kontakta gärna oss för en offert.

Vi har även ett utmärkt samarbete med eljour, saneringsjour och spolbilsjour. Dessa kommer antingen direkt till platsen innan oss eller så finns de tillgängliga för att smidigt kunna assistera våra egna rörmokare vid behov. Ring till oss dag som natt, med både små och stora problem och ärenden, så kan vi diskutera hur vi hjälper just dig inom VVS. Du når oss på telefonnummer 08-558 035 53.