Din rörmokare och VVS-jour i Ekerö

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

På Allmänna Rörjouren erbjuds tjänster inom VVS och vi har rörmokare över hela Stor-stockholm samt Ekerö. Vi har inte mindre än 30 års branscherfarenhet och därmed hög kompetens inom branschen. Vi erbjuder hjälp under dygnets alla timmar och är alltid tillgängliga, vilket betyder att du kan få hjälpen du behöver med allt inom VVS. I vårt förfogande finns också spolbil, vilket gör det möjligt för oss att hjälpa till om du får stopp i ditt avlopp. Behöver din fastighet stamspolning vänder du dig till oss för en offert.

Behöver du hjälp med pannor, varmvattenberedare eller värmepumpar kan du vända dig till oss på Allmänna Rörjouren, likaså när du behöver hjälp med byten och installation rörande värmeservice. Vi använder oss av kända märken, exempelvis Autoterm, Thermia, IVT, CTC och NIBE men även andra, mindre märken. Eftersom vi har partnersamarbete med CTC så är det dock dem vi framförallt jobbar med. Dessutom utför vi köks- och badrumsrenoveringar och kan erbjuda både oljebrännarservice och avloppsrening. Om du ringer oss kan allt detta ordnas.

Befinner dig inom Ekerö kommun under dagtid och behöver få vattnet avstängt innan huvudkranen bör du ringa VA-avdelningen på Ekerös kommun, om det gäller vatten och avlopp i kommunen. VA-avdelningen nås på 08-540 835 33 mellan klockan 08.00-16.00 på vardagar. Du kan också använda e-postadressen ekero-va@roslagsvatten.se. Uppstår ett akut fall rörande vatten eller avlopp inom kommunen ringer du VA-avdelningen på nummer 08-767 84 50. Om du har eget vatten ska du alltid stänga av strömbrytaren till pumpen och sedan öppna en kran.

Vänd dig till Allmänna Rörjouren om du har en värmepump och behöver hjälp att beräkna dess energibesparing och energieffektivisering. Vi har ett nära samarbete med sanerings-, spolbils- och eljour och dessa hjälper alltså våra rörmokare när det behövs. Oavsett tid på dygnet och oavsett storleken på jobbet hjälper Allmänna Rörjouren till med allt rörande VVS, då våra servicebilar är aktiva alla timmar om dygnet i huvudstaden med omnejd. Du får alltså snabbt den hjälp du behöver. Kontakta oss på 08–55 80 35 53 och berätta vad du behöver hjälp med.