Din rörmokare och VVS-jour i Tullinge

Ring oss dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren i Tullinge är ett företag som arbetar med VVS – vatten, värme och sanitet.

Kontakta alltid Botkyrka kommun om du behöver stänga av vattnet till huvudkranen. Du når dem på kundtjänst: 08-530 61 00. Detta nummer går att ringa dagtid. För jourtider ringer du istället 08-721 2314. Om du misstänker att du har problem med huvudledningen från kommunen är det säkrast att kontakta dem först.

Har du fått en stor vattenskada som inte rör det kommunala vattenledningsnätet kan du istället ringa oss på numret i toppen av den här sidan. Vi kan snabbt rycka ut tack vare samarbeten med el, spolbil, sanering och flera andra tjänster. Om inte vi hinner först på plats, kommer en av våra samarbetspartners att hjälpa er. Vi på Allmänna Rörjouren är beredd på att rycka ut och hjälpa dig med VVS i Tullinge under dygnets alla timmar!

Du är också välkommen att kontakta oss för planerad service eller byte av VVS-anläggningar och värmepumpar. Hos oss får du hjälp att felsöka, byta eller serva kända och mindre kända märken såsom IVT, CTC, NIBE, Thermia, Autotrem med flera. Vi utför också avloppsspolning, rörinspektion och kan hjälpa dig att planera och dra VVS för exempelvis kök och badrum. Vi kan även hitta gamla ledningar i marken som kanske inte syns på dagens ritningar över tomten. Genom att lokalisera och dokumentera rören behöver du inte vara orolig att något ska gå sönder eller grävas av under större markarbeten.

Allmänna Rörjouren har över 30 år i branschen, våra kompetenta rörmokare står redo att hjälpa dig kring allt som har med värme och VVS att göra.

Inget jobb är för litet eller för stort, vi hjälper dig dag som natt. Vårt telefonnummer är 08-558 03 553.