Avloppsspolning med spolbil & avloppsstopp

Allmänna Rörjouren är ett serviceföretag inom VVS. Vi arbetar inom och har rörmokare i hela Stockholm. Det finns många anledningar till att du kan behöva en avloppsspolning. En avloppsspolning kan både göras i underhållssyfte och som åtgärd vid akuta stopp. Det kan bli kostsamt att behöva utföra en akut avloppsspolning då du aldrig vet när det kan ske. Sker det under jourtid blir kostnaden väldigt mycket större.

Om du istället gör en underhållsspolning är det en investering som säkerställer den normala funktionen hos avloppet. Fett och dylikt fastnar gärna i avloppet, och med en spolning undviker du stopp.

Vi sysslar med rensning och högtrycksspolning av avlopp.

Ring oss på 08-55803553

Vårat spolaggregat i vår egen spolbil som vi byggt själv är på 200 bar och klarar rör upp till 450 mm.

Med fördel kan vi högtrycksspola ert avlopp så att stoppet enkelt släpper. Vi har även specialmunstycke för att fräsa bort rötter som kan växa in i rör.

Man kan även många gånger underhållsspola avloppet för att få bort igengrott fett och dylikt i ledningarna.

Vi filmar avloppsledningar och kan även med en sökmetod där vi radiopejlar kamerahuvudet. Lokalisera exakt plats för skada eller det som skapar problem i avloppet. Sidan som beskriver det närmare, hittar du här.

Alla våra bilar är utrustade med en rensmaskin. Med denna kan man lätt och enkelt rensa upp ett avloppstopp.

Om du har fel som ej berör läckage före mätare eller stopp i gatan ringer du oss på Allmänna Rörjouren.

Avlopp behöver underhåll genom åren

Det finns inga avloppssystem som är helt underhållsfria så som vi gärna vill tro, därför rekommenderar vi att du underhåller ditt avlopp med en spolning med jämna mellanrum. En högtrycksspolning rensar effektivt bort rost och skräp från rörsystemet, vilket minskar risken för framtida stopp avsevärt. Att få ett stopp är oftast väldigt jobbigt och det är inte alltid det finns möjlighet att få hjälp omedelbart, därför är ett regelbundet underhåll det bästa och mest prisvärda alternativet.

Tecken på att du behöver en avloppsspolning

Det finns en del tecken du kan vara uppmärksam på som talar om för dig när det kan börja bli dags för en avloppsspolning. Det första tecknet är förstås att vattnet börjar rinna ner långsammare efter att du diskat eller tvättat dig. Även ljud från rören eller att du känner en dålig lukt från exempelvis källaren kan vara tecken på att någonting fastnat i ett rör. Om du redan fått ett stopp är det förstås tecken nog.

Vi är bra på det vi gör

Vi på Allmänna Rörjouren är experter på det vi gör och vi använder oss av högkvalitativa tekniker för att kunna se exakt var ett stopp sitter, ifall det är aktuellt. Alla våra anställda har god erfarenhet av arbete med avloppsspolning och vi är noggranna i vårt arbete. Inget arbete är för stort eller för litet för oss och vi finns alltid tillgängliga. Oavsett om du behöver en akut avloppsspolning eller en i förebyggande syfte kan du kontakta oss.

Vi utför alla typer av rörmokare, VVS-jobb samt har vi jour året runt. Vårt telefonnummer: 08 558 03 553 samt fax: 08 558 03 552.