Din rörmokare och VVS-jour i Täby

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren jobbar med service vid VVS-problem och har rörmokare över hela Stockholm. Vi har arbetat inom branschen över 30 år och stor kunskap av VVS. Du kan nå oss dygnet runt och vi gör allt för att hjälpa dig så snart som möjligt. Vi använder vår egna spolbil som utnyttjas om du får avloppsstopp. Om du har en fastighet som behöver stamspolning ring oss så ger vi dig en offert. Du når oss på telefonnummer 08-558 03 553.

Vore du tvungen att stänga av vattnet och din huvudkran i Täby kommun och det rör sig om kommunens vatten och avlopp måste du ta kontakt med VA-avdelningen på Täby kommun. Du når dem på telefonnummer 08-55 55 90 32. Skulle det röra sig om ett akut problem är det kommunjouren som du ska vända dig till på telefon 08-768 03 12. Om du skulle ha andra frågor som inte är kommunens ansvar, ring oss på 08-558 03 553.

Vi på Allmänna Rörjouren assisterar dig med allt från värmepumpar och pannor till byte och installering av värmeservice. För närvarande samarbetar vi med märken många känner till, som NIBE och IVT. Vi arbetar också med en del andra företag men vi är CTC partners så det är dem vi samarbetar med oftast. Vi hjälper också till med renovering av badrum och kök. Plus att vi utför oljebrännarservice och avloppsrensning. Bara ring till oss så ordnar vi detta.

Vi hjälper dig även med beräkning av din energieffektivisering samt energibesparing med värmepump. Vi har samarbeten med en eljour, spolbil och saneringsbil som alltid står redo att assistera oss rörmokare. Det spelar ingen roll om uppdraget är litet eller stort. Vi är redo att hjälpa till dygnet runt. Du kan se våra servicebilar köra omkring i Stockholm alla tider på dygnet. Du kan alltså få snabb hjälp bara du ringer oss på 08-558 03 553.