Din rörmokare och VVS-jour i Österåker & Åkersberga

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjour erbjuder högkvalitativa tjänster inom VVS. Du kan nyttja statens ROT-avdrag när du beställer arbeten från oss. Vi berättar gärna mer om hur.

Stopp i avloppet, vattenläcka eller strul med värmepumpen? Eller gäller det en nyinstallation? Oavsett vad VVS-problemet är eller består av löser vi på Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjour dina problem! Vi har möjlighet att snabbt kunna rycka ut med vår egen spolbil för att åtgärda ditt avloppsstopp. Vi kan även inspektera rören med kamera.

Rörmokare i Åkersberga

Behöver du en rörmokare i Österåker eller Åkersberga? Vi har rörmokare som står beredda att rycka ut oavsett tid på dygnet i Storstockholm och Österåker med omnejd. Våra bilar med kompetenta rörmokare finns utspridda i ditt närområde och tillika arbetsområde för oss! Österåker & Åkersberga Allmänna Rörjours arbetsområde inkluderar följande: Åkersberga, Skärgårdsstad, Svinninge, Rydbo, Solberga, Täljö, Hagbyhöjden, Stava, Norrö och Bammarboda. Välkommen att kontakta oss redan idag för att få hjälp direkt av en rörmokare eller begär en offert.

Vid akut översvämning och vattenläckage i VA-systemet ska du genast stänga ventilen närmast anslutningen till vattenmätaren. Om en vattenskada redan har uppstått och skett, var noga med att dokumentera skadan och kontakta ditt försäkringsbolag omgående eller så fort som möjligt. För avstängning av VA via Roslagsvatten ring 08–54083533. Om översvämning av avlopp som gått ut på gator eller torg har skett behövs Österåker Kommun kontaktas. Detta görs dygnet runt på 08–54083500. Observera att det inte gäller avlopp ut till tomtgräns.

VVS Åkersberga

Vi på Allmänna Rörjour har VVS-service dygnet runt och en mycket kompetent personalstyrka av rörmokare. Vi sysslar med värmepumpar, värmepannor, installationer och byten och jobbar med märken som Autoterm, IVT, CTC, NIBE, Thermia och andra märken. Vi är CTC-partner och jobbar företrädesvis med detta. Vi arbetar dessutom med oljebrännarservice, badrums- och köksrenoveringar, avloppsspolningar, stamspolningar, inspektioner och avloppsrensningar i hela Österåker. Behöver ni beräkna energieffektiviseringar av olika värmepumpar eller stamspolning av fastighet? Vi ger er en kostnadsfri offert och gör det åt er!

Vi har funnits i VVS-branschen i över 30 år. Detta har gett oss och vår personal erfarenhet, kunskap och professionalitet inom alla förekommande VVS-arbeten. Behöver ni ett litet eller stort VVS-arbete? Oavsett vilket kan vi garanterat finna en rörmokare efter just era behov! Vårt samarbete med eljour, spolbilsjour och saneringsjour innebär att de ibland kan vara först på plats för att assistera våra rörmokare. Ring oss och diskutera vad ni behöver hjälp med på telefonnummer: 08–55803553.

För dig som är utbildad rörmokare och har körkort finns det nu goda förtjänstmöjligheter då vi söker extrapersonal under kvällar och helger. Skicka din ansökan till info@rorjour.se.