Din rörmokare och VVS-jour i Österåker

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Stopp i avloppet, vattenläcka eller strul med värmepumpen? Eller gäller det en nyinstallation? Oavsett vad VVS-problemet är eller består av löser vi på Österåkers Allmänna Rörjour dina problem! Vi har rörmokare som står beredda att rycka ut oavsett tid på dygnet i Storstockholm och Österåker med omnejd. Våra bilar med kompetenta rörmokare finns utspridda i ditt närområde och tillika arbetsområde för oss! Österåkers Allmänna Rörjours arbetsområde inkluderar följande: Åkersberga, Skärgårdsstad, Svinninge, Rydbo, Solberga, Täljö, Hagbyhöjden, Stava, Norrö och Bammarboda.

Vid akut översvämning och vattenläckage i VA-systemet ska du genast stänga ventilen närmast anslutningen till vattenmätaren. Om en vattenskada redan har uppstått och skett, var noga med att dokumentera skadan och kontakta ditt försäkringsbolag omgående eller så fort som möjligt. För avstängning av VA via Roslagsvatten ring 08–54083533. Om översvämning av avlopp som gått ut på gator eller torg har skett behövs Österåker Kommun kontaktas. Detta görs dygnet runt på 08–54083500. Observera att det inte gäller avlopp ut till tomtgräns.

Vi på Österåkers Allmänna Rörjour har VVS-service dygnet runt och en mycket kompetent personalstyrka av rörmokare. Vi sysslar med värmepumpar, värmepannor, installationer och byten och jobbar med märken som Autoterm, IVT, CTC, NIBE, Thermia och andra märken. Vi är CTC-partner och jobbar företrädesvis med detta. Vi arbetar dessutom med oljebrännarservice, badrums- och köksrenoveringar, avloppsspolningar, stamspolningar, inspektioner och avloppsrensningar i hela Österåker. Behöver ni beräkna energieffektiviseringar av olika värmepumpar eller stamspolning av fastighet? Vi ger er en kostnadsfri offert och gör det åt er!

Vi har funnits i VVS-branschen i över 30 år. Detta har gett oss och vår personal erfarenhet, kunskap och professionalitet inom alla förekommande VVS-arbeten. Behöver ni ett litet eller stort VVS-arbete? Oavsett vilket kan vi garanterat finna en rörmokare efter just era behov! Vårt samarbete med eljour, spolbilsjour och saneringsjour innebär att de ibland kan vara först på plats för att assistera våra rörmokare. Ring oss och diskutera vad ni behöver hjälp med på telefonnummer: 08–55803553.