Din rörmokare och VVS-jour i Huddinge

Ring dygnet runt på 08-558 03 553

Allmänna Rörjouren är det serviceorienterade företaget inom VVS med rörmokare i hela Stor-stockholm och omnejd. Med över 30 år av branscherfarenhet har vi stor kompetens inom VVS. Med en dygnet runt-service kan du alltid nå oss och få hjälp med all förekommande service inom VVS. Vi har även en egen spolbil om du skulle behöva hjälp med stopp i avloppet. Skulle din fastighet behöva en stamspolning kan du enkelt begära en offert hos oss.

Allmänna Rörjouren kan hjälpa bistå dig med bland annat pannor, varmvattenberedare, värmepumpar och byten/installation av värmeservice. Vi arbetar med kända märken såsom NIBE, CTC, IVT, Thermia samt Autoterm. Vi jobbar också med andra förekommande märken på marknaden men vi är en CTC partner så det är det märket vi jobbar mest med. Vi utför även renoveringar på kök och badrum och erbjuder också avloppsrening och oljebrännarservice. Allt detta kan du snabbt och enkelt ordna med ett telefonsamtal till oss.

Skulle du akut behöva stänga av vattnet innan din huvudkran ringer du Kommunjouren hos Stockholm Vatten via deras växel på telefonnummer 08-522 120 00. Detta gäller dagtid. Vid övriga tider ringer du jouravdelningen på telefonnummer 08-454 25 70 (SOS Alarm). Detta gäller även om du bor i följande kommundelar: Skogås, Trångsund, Snättringe, Stuvsta, Fullersta, Sjödalen, Flemingsberg, Segeltorp och Vårby. Allt annat inom VVS som inte berörs av ovan hjälper vi på Allmänna Rörjouren dig.

Vi på Allmänna Rörjouren kan även hjälpa dig att beräkna energieffektivisering och energibesparing med värmepump. Vi samarbetar även med saneringsjour, eljour och spolbilsjour som assisterar våra rörmokare vid utryckning. Litet som stort jobb, dygnet runt, så kan Allmänna Rörjouren hjälpa dig med allt inom VVS. Våra servicebilar rullar dygnet runt i Stockholm och omnejd vilket betyder att du snabbt och enkelt kan få hjälpen du behöver. Ring oss gärna på 08–55803553 så diskuterar vi hur vi kan bistå dig.