Din rörmokare och VVS-jour i Sollentuna

Allmänna Rörjouren är ett serviceföretag inom VVS.
Vi arbetar och har rörmokare i Sollentuna.

Vårat telefonnummer är 08-55803553

Om du på ordinarie arbetstid måste stänga vattnet innan din huvudkran i Sollentuna Kommun så ring Kommunjouren, Sollentuna Energi dygnet runt 08-623 88 00
Om du akut på icke ordinarie arbetstid måste stänga vattnet innan din huvudkran i Sollentuna Kommun så ring Kommunjouren, Sollentuna Energi dygnet runt 08-623 88 66  I

annat fall kan ni ringa oss.

Vi har dygnet runt service av mycket kompetenta Rörmokare
Vi sysslar med bl,a panna varmvattenberedare värmepump byten/installationer värmeservice, avloppstopp,

Vi arbetar med märken som CTC NIBE IVT Thermia Autotherm samt övriga förekommande märken på marknaden men företrädesvis CTC då vi är CTC Partner, Vi sysslar även med oljebrännarservice och badrums köks renoveringar, avloppsrensning, avloppspolning. Vi har egen spolbil och kan därför lätt rensa /spola upp erat avloppstopp.samt kan vid behov filma avloppsledningen om misstanke om defekter i ledningen finnes.

Vi utför allt förekommande servicearbeten inom VVS.
Vi har över 30 år i branschen och har du något typ av VVS problem så tveka inte att ringa oss så löser vi era VVS problem snabbt och lätt dygnet runt.
Vi har flertalet Rörmokare med Servicebilar som rullar dygnet runt i hela stockholm med omnejd.
Vi samarbetar även med eljour, spolbilsjour, saneringsjour som snabbt rycker ut för att assistera våra rörmokare, alternativt åker dom direkt först till plats.

Om din fastighet i Sollentuna behöver stamspolning så kan ni med fördel höra av er till oss så lämnar vi offert på begäran.
Vi är även specialiserade på att beräkna för att kunna energieffektivisera din fastighet i Sollentuna med värmepump.
Stort som litet jobb, dag eller natt så har vi alltid en rörmokare som passar ditt behov.
Ring oss så kan vi diskutera vad vi kan hjälpa just dig med inom vvs.

 

 

Vi bygger och säljer även högtrycks aggregat för avlopps spolning.

Som du kan läsa mera om på Sweden Jetter

Se gärna videon nedan från vårt Thailändska systerföretag i Bangkok som visar hur effektiv högtrycksspolning kan vara.

För stamspolning i fastighet, vänligen hör av dig till oss för att få en offert.

Effektivare och säkrare värme och vatten

Vi är mer än bara rörmokare. Som specialister på värmepumpar kan vi beräkna hur din fastighet kan energieffektiviseras genom ett byte till värmepump eller uppgradering, optimering eller byte av din existerande. Här kan du spara många tusenlappar per år.

Det bästa sättet att förhindra att skador uppkommer i ditt VVS-system är att ha en regelbunden kontakt med oss. Som rörmokare ser vi nämligen ofta prov på att rör- och ledningar generellt sätt håller en ganska låg status och genom att kontrollera dina rör kan vi också se- och lösa problemen innan de verkligen blir allvarliga.

Vi kommer gärna förbi hemma hos dig och utför en grundlig besiktning av hur ditt hus mår på insidan. Tack vare vår tjänst där vi använder kamera så blir detta både snabbt, effektivt och prisvärt. En regelbunden kontakt med Allmänna Rörjouren kan i slutändan spara dig mycket pengar.

Ta hjälp av ett proffs vid renoveringar och installationer. Försäkringsbolagen är idag stenhårda med att VVS-installationer måste vara utförda med fackmannamässiga metoder och kvalitetsmaterial för att du ska få ersättning om något händer. Vänd dig till en rörmokare i Stockholm för att vara säker på att jobbet blir rätt utf& ouml;rt. Vi på Allmänna Rörjouren finns alltid tillgängliga och ger dig ett bra pris.

Bäst produkter ger högst kvalitet

Vi hjälper dig gärna att välja rätt varmvattenberedare, värmepump eller värmepanna och ser till att lösningen är rätt dimensionerad för din fastighet. Om det är något som vi lärt oss under åren, så är det att kvalitet lönar sig och håller över en längre tid. Vi jobbar uteslutande med välkända leverantörer som under många år har bevisat att de håller en utmärkt kvalitet. I vårt sortiment av värmepumpar levererar vi lösningar från bland andra CTC, NIBE, IVT, NILAN och Thermia – samtliga hör till de bästa på marknaden.

CTCNibe IVT Thermia

Samma sak gäller de material vi använder vid alla andra typer av VVS-installationer och renoveringar. Material av bästa kvalitet i kombination med en professionell installation av en kunnig rörmokare borgar för ett arbete som kommer att hålla och löna sig i längden. Vid VVS-arbeten och rörmokeritjänster är kvaliteten extra viktig för att undvika att det uppstår skador på din fastighet.

Avdragsmöjlighet

Som en pålitlig och väletablerad rörmokare i Stockholm kan du givetvis utnyttja statens ROT-avdrag när du beställer arbeten från oss. Från år 2016 gäller att du får dra av 30% av arbetskostnaden direkt på fakturan med upp till 50 000 kr per år. Vi berättar gärna hur du går tillväga när du beställer ditt jobb hos oss.

Välkommen att kontakta Allmänna Rörjouren idag för att få hjälp direkt av en rörmokare i Stockholm eller begär en offert på det jobb du planerar att utföra.


Vårat telefon nummer: 08 558 03 553 fax: 08 558 03 552