Din rörmokare och VVS-jour i Lidingö

Allmänna Rörjouren är ett serviceföretag inom VVS.
Vi arbetar och har rörmokare i hela Stockholm.
Vi arbetar och har rörmokare på Lidingö.
Om du akut måste stänga vattnet innan din huvudkran inom Lidingö stad så ring Kommunjouren, Vill du anmäla något fel på den kommunala delen i gatan som till exempel stopp i avloppet i gatan, vattenläcka före huvudavstängning, avstängning av vatten, smak- eller luktproblem med vatten, fel på stadens LPS pumpar, kontaktar du Lidingö Stad. Vardagar kl. 08.00-16.00 Telefon: 08-7313000 Jourtid (kvällar, helger, nätter) Telefon: 010-470 56 57

Om du har fel som ej rör kommundelen. Ring oss på 08-55803553
Vi har dygnet runt service av mycket kompetenta Rörmokare på Lidingö
Vi sysslar med bl,a panna varmvattenberedare värmepump byten/installationer värmeservice, Vi arbetar med märken som CTC NIBE IVT Thermia Autotherm samt övriga förekommande märken på marknaden men företrädesvis CTC då vi är CTC Partner, Vi sysslar även med oljebrännarservice och badrums köks renoveringar, avloppsrensning på Lidingö.
Vi utför allt förekommande servicearbeten inom VVS på Lidingö.
Vi har över 30 år i branschen och har du något typ av VVS problem på Lidingö, så tveka inte att ringa oss så löser vi era VVS problem snabbt och lätt dygnet runt på Lidingö.
Vi har flertalet Rörmokare med Servicebilar som rullar dygnet runt i hela stockholm med omnejd.
Vi samarbetar även med eljour, spolbilsjour, saneringsjour som snabbt rycker ut för att assistera våra rörmokare på Lidingö, alternativt åker dom direkt först till plats.

Om din fastighet på Lidingö behöver stamspolning så kan ni med fördel höra av er till oss så lämnar vi offert på begäran.
Vi är även specialiserade på att beräkna för att kunna energieffektivisera din fastighet med värmepump.
Stort som litet jobb på Lidingö, dag eller natt så har vi alltid en rörmokare som passar ditt behov.
Ring oss så kan vi diskutera vad vi kan hjälpa just dig med inom vvs på Lidingö.

Vårat telefon nummer: 08-55803553 fax: 08 558 03 552