Din rörmokare och VVS-jour i Botkyrka

Allmänna Rörjouren är ett serviceföretag inom VVS.
Vi arbetar och har rörmokare i hela Stockholm.
Vi arbetar och har rörmokare i Botkyrka.
Om du akut måste stänga vattnet innan din huvudkran i Botkyrka Kommun så ring Kommunjouren, på tel 08-530 610 00 . Övrig tid på jourtelefon  08-721 2314

Det ovan gäller dessa kommundelar i kommunen nedan
Om du har problem med VVS som ej gäller kommunens delar enligt beskrivning ovan kan du ringa oss på  08-55803553
Alby ligger i nordöstra Botkyrka och är med sina drygt 12 000 invånare, sett till invånarantalet ungefär lika stort som en medelsvensk kommun.
Fittja ligger naturskönt vid Albysjön i nordöstra Botkyrka och här bor drygt 7000 personer. Fittja är bland annat känt för Mångkulturellt centrum.

Hallunda-Norsborg består av flera delområden. Större delen av befolkningen bor i Hallunda, Norsborg, Eriksberg och Slagsta.
Tullinge ligger i södra Botkyrka mellan Tumba och Flemingsberg. Kommundelen präglas främst av småhusbebyggelse och här bor knappt 16 000 personer.
Tumba är centralorten i Botkyrka och har vuxit fram runt järnvägen. Grödinge består till stor del av vacker landsbygd. Totalt bor cirka 27 000 personer i Tumba-Grödinge varav dryga 4 000 i Grödinge.
Vi har dygnet runt service av mycket kompetenta Rörmokare i Botkyrka
Vi sysslar med bl,a panna varmvattenberedare värmepump byten/installationer värmeservice i Botkyrka, Vi arbetar med märken som CTC NIBE IVT Thermia Autotherm samt övriga förekommande märken på marknaden men företrädesvis CTC då vi är CTC Partner, Vi sysslar även med oljebrännarservice och badrums köks renoveringar, avloppsrensning i Botkyrka.
Vi utför allt förekommande servicearbeten inom VVS i Botkyrka.

Vi har över 30 år i branschen och har du något typ av VVS problem så tveka inte att ringa oss så löser vi era VVS problem snabbt och lätt dygnet runt i Botkyrka.
Vi har flertalet Rörmokare med Servicebilar som rullar dygnet runt i hela stockholm med omnejd.
Vi samarbetar även med eljour, spolbilsjour, saneringsjour som snabbt rycker ut för att assistera våra rörmokare i Botkyrka, alternativt åker dom direkt först till plats.

Om din fastighet behöver stamspolning så kan ni med fördel höra av er till oss så lämnar vi offert på begäran.
Vi är även specialiserade på att beräkna för att kunna energieffektivisera din fastighet med värmepump.
Stort som litet jobb i Botkyrka, dag eller natt så har vi alltid en rörmokare som passar ditt behov.
Ring oss så kan vi diskutera vad vi kan hjälpa just dig med inom vvs i Botkyrka.

Vårat telefon nummer: 08 558 03 553 fax: 08 558 03 552